View: https://www.instagram.com/reel/Ctb-q6qrm19/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Geçenlerde de bir doktorun reelsinde izlemiştim bu süre meselesini bu süreler neden azıcık Biz mi yanlış biliyoruz?
İdeal Seks Süresi nedir?
Bu ne ya onca tantana patlıcan matlıcan 10 dk için miydi?ön sevişmeyi dahil etmezsek 10 dakika kafi, dahil olursa ben süre tanımammmmmmmmmmmm
Bu ne ya onca tantana patlıcan matlıcan 10 dk için miydi?
Konu gene zıbığa bağlandıSenkronize olmayan her seks çöptür, ister 10 dk, ister 1 saat.
Süre önemli olsaydı kadınlar zıbıktan şaşmazdı.
Ritim önemli ritim, aynı ritim aynı frekans aynı duygular demektir. 🤪
Aklımda artık 10 dk kalacaksınritim horonda da önemli, biz insani bir şekilde ön sevişmenin öneminden bahsettik kenara iliştirdiğimiz 10 dakika göze batmış, kaldırdığın kadar senin diyelim.
GÜN 24 SAAT YA, ANLADIN.
Aklımda artık 10 dk kalacaksın
Hiç ağzını bulaştırmaöyle mi o da nedense sana fazla gelir diye düşündüm. 3 dakikada mutabık olalım. hayırlı forumlar
ritim horonda da önemli, biz insani bir şekilde ön sevişmenin öneminden bahsettik kenara iliştirdiğimiz 10 dakika göze batmış, kaldırdığın kadar senin diyelim.
GÜN 24 SAAT YA, ANLADIN.
Ön sevişmenin öneminden bahsettiğin mesajı okumadım kardeşim, niye batsın çıksın gece gece.
Kaldırma indirme filan anaa
sana değil bro senin üzerinden fluffy hanıma söyledim. kendisi hayrat çeşmesi gibi olduğu için gidip abdest almayı düşünüyoruz
Benim yazdığımdan sen bişey anlamadıysan, ben hiçbir şey bilmiyorum. Ama illa detaylı bilgi istiyorsan anlatarım.Hiç amaaaa hiç anlamadım herkesi kendin gibi zeki mi sanıyorsun İyice anlayabileceğim şekilde anlatır mısın?
bir nefes alsaydık simbat beySabahtan 2 saat kavalti sonrasi oglen disarda yemek gelince 2 saat aksam yemek sonrasi yuruyus film aktivitesi gece 2 saat 22:00 dan 00:00 a kadar. 12:00 dan 12:30 a kadar orgazm sigarasi. 12:30 dan 01:30 a kafar birlikte dus. İdeali budur arkadaslar. Bunu gerceklestirmek icin hoca olmak gerekir :)
bır tek nefesı bıle boşa harcayacak vaktımız yok olamaz olmamalıdır. her kes kendını ona gore ayarlasın.:)bir nefes alsaydık simbat bey
Anlamadım?Benim yazdığımdan sen bişey anlamadıysan, ben hiçbir şey bilmiyorum. Ama illa detaylı bilgi istiyorsan anlatarım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.