Sandığım olmadı hiç. 🙂Sandık kokusu farklı..
Nereye koyacağınızı bulamadığınız dünyanın en saçma eşyası.Sandığım olmadı hiç. 🙂
Atın gitsin o zaman :)Nereye koyacağınızı bulamadığınız dünyanın en saçma eşyası.
Atamam,manevi degeri yüksek.Atın gitsin o zaman :)
Zaten ne geldiyse başımıza manevi değeri yüksek olarak gördüğümüz şeylerden geldi.Atamam manevi degeri yüksek.
Bir başak olarak gereksiz eşya bulundurmam evimde .) (Sandık hariç)Zaten ne geldiyse başımıza manevi değeri yüksek olarak gördüğümüz şeylerden geldi.
Eminim bi çoğumuzun evinde o kadar gereksiz yer kaplayan eşya vardır. 🙂
🙂🙂Bir başak olarak gereksiz eşya bulundurmam evimde .) (Sandık hariç)
Fakat yorumunuzda haklısınız.
Ahaha nasıl hobi o öyle.🙂🙂
Gereksiz eşya biriktirme uzmanı gibi hissettim kendimi. Mesela bir insan otel oda giriş manyetik kartı biriktirmekten nasıl bir zevk alır?
Yazık o kartların tanesi 2EUR, geri vermemek için odada kaldı diyorum birde görevliye 😂
Saçma sapan işler 🙂Ahaha nasıl hobi o öyle.
Saçma sapan demeyelim de değişik diyelim. Hobilere saygı duyuyoruz :)Saçma sapan işler 🙂
Kendine has koku diyorum ben :)
Birde içinde babaannemin ceyizinden kalma el işleri de var, birde ahşap kokusu. Bence de kendine hastır ya 🤭Kendine has koku diyorum ben :)
Bir de sandık sarisi diye bir şey varBirde içinde babaannemin ceyizinden kalma el işleri de var, birde ahşap kokusu. Bence de kendine hastır ya 🤭
Neden tuhaf olsun. Çok hoştur kokusu.karanfil tuhaf mıdır bilemedim
Kafa karıştırma, kafa karıştırmak istiyorsan naftalin kokulu sandığın içinden çıkan babaannenin örgülerine sinmiş sandık kokusunu ayırt etmenin zorluğunu düşünmem gerekir. 😂
Hayır girme oralara. Biz sandık kokusu, sandık kokusudur diye kalalım.Kafa karıştırma, kafa karıştırmak istiyorsan naftalin kokulu sandığın içinden çıkan babaannenin örgülerine sinmiş sandık kokusunu ayırt etmenin zorluğunu düşünmem gerekir. 😂
Var benim evde hatta azaldı diye kullanmaya kıyamıyom 🤣🤣🤣Nemli ve rutubetli yerlerde olusan küf kokusu.
@nunu mandalina kolonyasi var mi kiz gercekten?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.