Aynen tatlim onu anlatmaya calistim.ddBunlar tuhaf degilki kuzummm 😄😄
Ya keller kokusunu nasil anlatacagimi düşünüyordum djsjsjs
Her türlü meyve sebzenin kolonyası varNemli ve rutubetli yerlerde olusan küf kokusu.
@nunu mandalina kolonyasi var mi kiz gercekten?
Hangi kadın acabaHer türlü meyve sebzenin kolonyası var
Hatta Kadın Teni bile var 🚬
https://www.hepsiburada.com/eyup-sabri-tuncer-kadin-teni-kolonyasi-500-ml-pm-sgpr8691685000397
Cevap bulamadım 🙂Hangi kadın acaba
Naftalindir o 😂Eski sandık kokusu. Böyle birşey var mı bilmiyorum. Ama o eski sandıkta kokan şeyi seviyorum. Ve evet halamın hala büyük birinden kalan eski sandığı var.
Yaa o halılarda olmuyor muydu?Naftalindir o 😂
Ben almazdim bunu,net.Her türlü meyve sebzenin kolonyası var
Hatta Kadın Teni bile var 🚬
https://www.hepsiburada.com/eyup-sabri-tuncer-kadin-teni-kolonyasi-500-ml-pm-sgpr8691685000397
Kim bilir hangi kadının kokusu fjdjdjBen almazdim bunu,net.
Ya Chen,bir o, bir de ben ne duydum bilio musun?Kim bilir hangi kadının kokusu fjdjdj
O şey tahmin ettiğim şey mi 😰Ya Chen,bir o, bir de ben ne duydum bilio musun?
Sey esansi...dedim püh Allah kahrü perisan etsin sizi
GalibaO şey tahmin ettiğim şey mi 😰
Aman Allah'ım
Ahah buna kahkaha attım.)Bunlar tuhaf degilki kuzummm 😄😄
Ya keller kokusunu nasil anlatacagimi düşünüyordum djsjsjs
Eski olan her şeyde olur, böceklenmesin diye 🙂Yaa o halılarda olmuyor muydu?
Sandık kokusu farklı..Eski olan her şeyde olur, böceklenmesin diye 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.