Tirmanmadim, balkondan dala uzanırken düştüm.)üzüm dalı gevrektir :) nasıl becerdin üzüme tırmanmayı
Tirmanmadim, balkondan dala uzanırken düştüm.)üzüm dalı gevrektir :) nasıl becerdin üzüme tırmanmayı
Ahhh! yemeyeli yıllar oldu. Rahmetli anneciğim enfes yapardı.Köy üzümü küçük küçük dur resim bulayım
Ekli dosyayı görüntüle 8220
Kendine özgü bir kokusu olur.. karadenizliler bundan pepeçura yapar ay çok severim
Ekli dosyayı görüntüle 8222
İstanbulda annemin bahçede var.Kokulu üzüm Karadeniz'de var sadece diye biliyorum..
Anneler ne yapsa enfes oluyor.🌸Ahhh! yemeyeli yıllar oldu. Rahmetli anneciğim enfes yapardı.
Suyu da çok leziz oluyor.İstanbulda annemin bahçede var.
Buzluğa atıyor benim için gidince alıyom ben üzüm suyu yapıyorum 🌸
Ay yok yanlış yazmışım. İzmir üzümü diyeceğime kokulu araya girmiş 🤭İzmirde de mi var ne demek istedin anlamadım.
Bana bi beyin egzersizi yaptırdın yani 🤣Ay yok yanlış yazmışım. İzmir üzümü diyeceğime kokulu araya girmiş 🤭
Bende bıktım maydanoz suyundan kaç gündür 😂Maydanoz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.