Soru Hayatınıza en çok hangi burç insanları giriyor?

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Hiç aynı burçtan sevgililerim olmamış.
Bir musibet miydi neydi o 🤣

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Benim de akrep aslan yay olmustu, en kısa aslan sürdü 😁 hsjdls
Ders alıp önümüze bakmakta başarılıyız demek ki 😂
Akrep ve aslanı bilmiyorum ama Yay erkeğini bir daha gözüm görmesin Lavinia Hanımcım 😁

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ders alıp önümüze bakmakta başarılıyız demek ki 😂
Akrep ve aslanı bilmiyorum ama Yay erkeğini bir daha gözüm görmesin Lavinia Hanımcım 😁
Yay erkeği nasıl ki :)

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Yay erkeği nasıl ki :)
Benim denk geldiğimi anlatayım…
Zeki ve dolayısıyla espirili olması hoş özelliklerdi lakin kendi rahatı ve istekleri haricinde hiçbir şey yapmazdı. Sadece benim isteklerimden bahsetmiyorum, ailesi için de durum böyleydi. Tamam, hepimiz bir gün öleceğiz, hayatın tadını çıkaralım, kendimizi öncelik yapalım da arada bir pek istemediğimiz şeyleri de birileri için yapalım yani 😁
Bir de sürekli bir haltlar karıştırdığını hissediyordum ama ispatlayacak somut bir şey olmadığı için kendimi bir halt olmadığına inandırıyordum 🤣

Tabi konu Yay’dan bağımsız, onun erkek ve benim genç olmamla alakalı da olabilir çok da şey edemedim şimdi 😁

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Benim denk geldiğimi anlatayım…
Zeki ve dolayısıyla espirili olması hoş özelliklerdi lakin kendi rahatı ve istekleri haricinde hiçbir şey yapmazdı. Sadece benim isteklerimden bahsetmiyorum, ailesi için de durum böyleydi. Tamam, hepimiz bir gün öleceğiz, hayatın tadını çıkaralım, kendimizi öncelik yapalım da arada bir pek istemediğimiz şeyleri de birileri için yapalım yani 😁
Bir de sürekli bir haltlar karıştırdığını hissediyordum ama ispatlayacak somut bir şey olmadığı için kendimi bir halt olmadığına inandırıyordum 🤣

Tabi konu Yay’dan bağımsız, onun erkek ve benim genç olmamla alakalı da olabilir çok da şey edemedim şimdi 😁
Efenim erkekler hala değişmedi :d

Genelde karıştırdığımız hatlar dolayısı ile yakalanmadığımız doğrudur. Evet eğlenmeyi çook çok severiz yakalanıyorsa bunu kendi istediği için yapıyordur nfxj geri kalanı da onun kendi karakteri ile alakalı sanırım

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Efenim erkekler hala değişmedi :d

Genelde karıştırdığımız hatlar dolayısı ile yakalanmadığımız doğrudur. Evet eğlenmeyi çook çok severiz yakalanıyorsa bunu kendi istediği için yapıyordur nfxj geri kalanı da onun kendi karakteri ile alakalı sanırım
Napalım, onu da öyle sevecekler artık 😁

Birlikte eğleneceğiniz kedicikler diliyorum Chen hanımcım 😈

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Napalım, onu da öyle sevecekler artık 😁

Birlikte eğleneceğiniz kedicikler diliyorum Chen hanımcım 😈
Aaa yalnız eğlenen yalnız ölür, hep birlikte eğlenelim yoksa tadı çıkmaz

Üst Alt