Arkadaş çevrem çok çeşitli. Haa hayatınıza giren derken sevgili olarak mıydı 😁
Öyleyse iyi 😅
tabii ki direkt öğreti olarak geliyorlar çünkü : )
Arkadaş çevrem çok çeşitli. Haa hayatınıza giren derken sevgili olarak mıydı 😁
hangi burçlar geliyorsa gelsin de başak olmaz yaa
çok önyargılıyım. böyle olmam da bazılarının payı çok büyük anlarsın ki (:Ne çektiniz be 🤪
Hiç aynı burçtan sevgililerim olmamış.
Bir musibet miydi neydi o 🤣
çok önyargılıyım. böyle olmam da bazılarının payı çok büyük anlarsın ki (:
Ders alıp önümüze bakmakta başarılıyız demek ki 😂Benim de akrep aslan yay olmustu, en kısa aslan sürdü 😁 hsjdls
Ders alıp önümüze bakmakta başarılıyız demek ki 😂
Akrep ve aslanı bilmiyorum ama Yay erkeğini bir daha gözüm görmesin Lavinia Hanımcım 😁
Tekamül yolculuğu neymiş diye baktım…Ooo yay demek tekamül yolculuğu en sevdiğim jsjskaa😀
Koçlar sana ne öğrettiler acaba : )
Tekamül yolculuğu neymiş diye baktım…
Bir de bana derdi ömür törpüsü diye. Şimdi yok yere sinirlenmicem 🤣
ay bende merak ettim ; ) su an cevabini ne dicek acaba flögjh: )
Yay erkeği nasıl ki :)Ders alıp önümüze bakmakta başarılıyız demek ki 😂
Akrep ve aslanı bilmiyorum ama Yay erkeğini bir daha gözüm görmesin Lavinia Hanımcım 😁
Benim denk geldiğimi anlatayım…Yay erkeği nasıl ki :)
Efenim erkekler hala değişmedi :dBenim denk geldiğimi anlatayım…
Zeki ve dolayısıyla espirili olması hoş özelliklerdi lakin kendi rahatı ve istekleri haricinde hiçbir şey yapmazdı. Sadece benim isteklerimden bahsetmiyorum, ailesi için de durum böyleydi. Tamam, hepimiz bir gün öleceğiz, hayatın tadını çıkaralım, kendimizi öncelik yapalım da arada bir pek istemediğimiz şeyleri de birileri için yapalım yani 😁
Bir de sürekli bir haltlar karıştırdığını hissediyordum ama ispatlayacak somut bir şey olmadığı için kendimi bir halt olmadığına inandırıyordum 🤣
Tabi konu Yay’dan bağımsız, onun erkek ve benim genç olmamla alakalı da olabilir çok da şey edemedim şimdi 😁
Napalım, onu da öyle sevecekler artık 😁Efenim erkekler hala değişmedi :d
Genelde karıştırdığımız hatlar dolayısı ile yakalanmadığımız doğrudur. Evet eğlenmeyi çook çok severiz yakalanıyorsa bunu kendi istediği için yapıyordur nfxj geri kalanı da onun kendi karakteri ile alakalı sanırım
Aaa yalnız eğlenen yalnız ölür, hep birlikte eğlenelim yoksa tadı çıkmazNapalım, onu da öyle sevecekler artık 😁
Birlikte eğleneceğiniz kedicikler diliyorum Chen hanımcım 😈
Kızlar daha çok takıyor buna. Bizde kızlar sayesinde öğrendik birkaç bişey. Ne İşe yaradığını hala anlamamÖyleyse iyi 😅
tabii ki direkt öğreti olarak geliyorlar çünkü : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.