sık dişini Finalini izle bir de Lost unGame of Trones
La Casa de Papel
Prison Break
Lost izliyorum 4.sezondayım bıraktım bırakıcam dizi ilerledikçe saçmalıyor tüm yabancı diziler gibi.
Son sezonu tabiki izlemiycmsık dişini Finalini izle bir de Lost un
Dexter ile Breaking Bad arasında gidip geliyorum. Dexter bir tık önde gibi.
Breaking Bad'in devam dizisini izledin mi?Dexter beni sarmadı ama breaking bad off bidaa izlesem mi desem de izleyemedim iiiiidi
Devam dizisi mi hangisi o ?Breaking Bad'in devam dizisini izledin mi?
(Dexter nasıl sarmaz? Efsaneydiiiiii!)
Zevksiz!Devam dizisi mi hangisi o ?
Dexter bilmiyorum bir iki üç kere falan başladım 2. bölümden ileri gidemedim.
Bana Zevksiz mi dedin sen ? pekiiiiiiii !Zevksiz!
Better Call Saul (Oradaki avukatın hayatını anlatıyormuş. Walter'la Pinkman yok ama.) Ben ilk bölümü izleyebildim sadece, devamını getiremedim. Araya bir sürü şey girdi.
Yok izlemedim, listemde de yok.Bana Zevksiz mi dedin sen ? pekiiiiiiii !
diziyi buldum bir gözden geciririm. Dexter sever !
Heroes i izledin mi peki sen ?
Dexter sever birinin heroes ten haberi yokYok izlemedim, listemde de yok.
Spoiler denen şeyden hiç haberin yok galiba.: ))))Dexter sever birinin heroes ten haberi yok
ama izleme de kahraman kanser olunca tıkandı kaldı dizi.
spoiler vermedimki dizi yarım kaldı onu söyledim sadeceSpoiler denen şeyden hiç haberin yok galiba.: ))))
Baktım diziye, izleyebilirim ilerde. Tenkss.spoiler vermedimki dizi yarım kaldı onu söyledim sadece
Dexter izleyecek olursam bir gün söylerimBaktım diziye, izleyebilirim ilerde. Tenkss.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.