Shameless hangisi ama ing mi ABD mibreaking bad
shameless
black mirror
Foundation
Shameless hangisi ama ing mi ABD mi
Tahmin ettim kankafiona hangisindeyse o kanka iasdi abd olabilir
Onu hiç izlemedimbak seni görünce aklıma geldi D: suits de girer listeye
Onu hiç izlemedim
Her seferinde karşıma çıkıyor başlayayım diyorum ama cıks olmuyor
Gece başlayayım bari ufaktan Ramazan’da bitiririmKanka aslında sağlam dizi, diplomasız olarak en büyük hukuk şirketinde asistan olarak çalışması gibi mantık sıçmıklarını görmezden gelirsen izlenir.
Hatta sırf harvey specter için izlenir adlia bizde ki ümit teoman gibi bişey şasliş
breaking bad
shameless
black mirror
Foundation
How to get away izlemedinmi :/
Onu izle
polisiye mi kanka
Avukat vukuat cinayet vs polisiye degil
Bence modern family :)Konuyu sosyal medya platformlarından birinden aldım, ufak bir kaç değişiklik yaptım sadece. Bu ne biçim liste demeyin.: ))))
Listede olmayan ve "bu mükemmeldi" dediğiniz dizileri mutlaka ekleyin. Modern family Belki benim gibi izlememiş olanlara fikir verirsiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.