Tamamdır 🤣👍CALUGULA yalnız izleyin ama :)
Izledim gajini o türde hint filmi var onuda izledimAkıl defteri(memento)
Türünün tek örneğiHep derim Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi
Haklısın biz yinede paylasalım izlemeyenler de olabilir 2 kişi bile izlemese bizim için kayıp olurher 10 kişiden 12sinin izlediği filmler bunlar yaw
tam olarak sıralaması buysa bende başlıcam ?Star Wars'ın 9 bölümünü (4-5-6) , (1-2-3) ve (7-8-9) olarak parçalar böldüm. (4-5-6) serisi bitti. Ve kendime kızdım. O kadar niyetlenip neden öteledim diye.
ben bulursam sıralama burada paylaşırım. tşk ederimDeğişebiliyor , olay örgüsü ya da kronolojiye göre. Olayları anlamak adına böylesi bana daha makul geldi. İlki 1970lerde çekilmiş ama sıkılmadan izledim.
Godfatheri yazmaya gelmiştim..😅Geniş bir liste var fırsat bulduğum da yazarım
Listenin başında tabi ki Godfather var 😀
Olmazsa olmaz 😀😀Godfatheri yazmaya gelmiştim..😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.