Topu koklamıyoruz ki sektiriyoruzPara kokusu iyidir. Topsuz geçerse de koklatabilirsin.
Kaç defa sektirebiliyorsun? En az sektiren kaleye geçer.Topu koklamıyoruz ki sektiriyoruz
Sektirebildiğin kadarKaç defa sektirebiliyorsun? En az sektiren kaleye geçer.
Ben 1Sektirebildiğin kadar
Elinde bir servet tutuyorsun yaklaşık 2.500 tl var avucundaParayı ayarladım ben :)
Elimde her tuttuğum servet değerinde demekki. :)Elinde bir servet tutuyorsun yaklaşık 2.500 tl var avucunda
Hepsi Türk lirasından değerli :=)Elimde her tuttuğum servet değerinde demekki. :)
Saymadım bakmadım, hangi paradan hesapladın bunu? Bi çoğu farklı paraların bir birinden. 😂
😀H
Hepsi Türk lirasından değerli :=)
Rüya mı görüyorsun en az 150.000 tl var😀
Şu elim nasıl?? Az bişey 50 var
Reis Kur 19 TL :)Rüya mı görüyorsun en az 150.000 tl var
forumun girişine asılsın😀
(Benim değil) Görgüsüzlük gibi algılanmasın.
Kimseye duyurma biraz stratejik davran lütfenforumun girişine asılsın
valla elini cabuk tut chdbbdhdhdKimseye duyurma biraz stratejik davran lütfen
İş çıkışı sıkıştıralım tenhada (adam da gerçekten soyuluyor sonra bu mesaj yüzünden başımız ağrıyormuş)valla elini cabuk tut chdbbdhdhd
İdam yasak değil mi?forumun girişine asılsın
50 k $ ile 20 liralık tabureyi de kolay kolay aynı karede göremezsiniz , sanatsal bir yanı da var şimdi ghxnrcjzbdb😀
(Benim değil) Görgüsüzlük gibi algılanmasın.
idam yasak infaz degil cjzbdbdhsbsİdam yasak değil mi?
Oturumu açık bırakacağım ilk defa kanıt olsun.İş çıkışı sıkıştıralım tenhada (adam da gerçekten soyuluyor sonra bu mesaj yüzünden başımız ağrıyormuş)
Yerdeki halıfleks üzerindeki poşet?50 k $ ile 20 liralık tabureyi de kolay kolay aynı karede göremezsiniz , sanatsal bir yanı da var şimdi ghxnrcjzbdb
Resim asılık değil ama satılık. Satayım mı?idam yasak infaz degil cjzbdbdhsbs
resmini asacaktık fnjdje
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.