Sahi gorilimiz nerede @Nobody ben mi göremiyorumBiz o maymundan vazgeçmeyiz.🤔
Benimkini çalmışlar
Bir yorumcu daha bulduk 😎 artık forumlar bitti ama geneli sinek avlıyor. Örnek ben 🤣Ben 2005 yılından bu zamana kadar forum sitesi kuruyorum
Grafik işinde iyi değilim fakat öyle canım sıkıldı, yapsam nasıl olacak dedim.
Forumları ben çok severim. Sosyal ağlardan daha fazla takılırım. Hatta sosyal ağlardan nefret ediyorum.Bir yorumcu daha bulduk 😎 artık forumlar bitti ama geneli sinek avlıyor. Örnek ben 🤣
R10'da kullanıcı adım aynı, orası artık kemikleşmiş bir yer. Reklam algılanmaz sanırım youtube, facebook gibi bir şey Türkiye'de :)@Tevfik başka tarayıcıdan denedim, ziyaretçi olarak logo farklı, giriş yapınca farklı. Giriş yapınca goril görünüyor.
Bende 2005 yılından bu yana forumlardayım. Ara ara uzaklaştım ama pandemide tekrar sardım. R10, burası birde isim vermek istemediğim başka bir forum var. Ara ara forum kurar kapatırım 🤦♂️ Forumlar candır
Goril birtek beni seviyor. Kıskanın 😅@Nobody gorilimiz bizi terk etmiş
Yarın einstein olarak gel işe başla, Tanrım bu nasıl bir zekadır böyle (beni çok şaşırtıyorsun, yapma).Cevher varmış hem de işlenmiş.................... Hem foruma hem profiline logo yapmış soyadı da a ile başlıyor olabilir (zekaya bak nasıl bildim?)
R10 un reklamı olmaz. İhtiyacı yokR10'da kullanıcı adım aynı, orası artık kemikleşmiş bir yer. Reklam algılanmaz sanırım youtube, facebook gibi bir şey Türkiye'de :)
Evet bende şimdi farkettim, profildeki logo gayet profesyonel.Cevher varmış hem de işlenmiş.................... Hem foruma hem profiline logo yapmış soyadı da a ile başlıyor olabilir (zekaya bak nasıl bildim?)
Enişten olarak okumam peki?Yarın einstein olarak gel işe başla, Tanrım bu nasıl bir zekadır böyle (beni çok şaşırtıyorsun, yapma).
Enişten yazısını erişte zannedip karnımın acıkması?Enişten olarak okumam peki?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.