Kardeşim benim maymun kimde?Biz o maymundan vazgeçmeyiz.🤔
Hangi maymun kardeşim.Kardeşim benim maymun kimde?
Dur söyleme üstün zekamla bulurumEnişten yazısını erişte zannedip karnımın acıkması?
Erişte o erişte, enişte olsa bu dediklerine okeyim. Tavlada olabilirim.Dur söyleme üstün zekamla bulurum
Enişte, mangal, beyaz atlet, semaver, topuğu ezilmiş ayakkabı, yanak yapmış ucuz top, doblo?
Biz hiç ciddi değiliz... Buralarda tek ciddi @Nobody o da kendi halimize bıraktı arada gelip kırbaçlıyor... Düzen sağlıyor.Erişte o erişte, enişte olsa bu dediklerine okeyim. Tavlada olabilirim.
O değil de bazen saçmalıyorum, sadece gül diye ve rapçiler artık çete Türkiye'de.
Eline saglik gayet guzel hos gorunuyor.Merhabalar,
Logo çok amatör oldu gibi ama bence şu an logo alan yeri biraz genişletilmeli diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 13865
Dark Mode ile bakınız;
Ekli dosyayı görüntüle 13866
Cozunurlukle alakali. Ust menu de o kadar cok sey varki, cozunurluk dusuk olunca gozukmez maesef. :)Benim oturumumda görünüyor. Diğerlerinde nedn görünmüyoe nedenini teknik admine sormak lazım
3 kişi dedikodu yapıyor orada jxjxjxKahve falını anımsattı 3 kişi ağız ağıza vermiş seni konuşuyorlar, kuyunu kazıyorlar :d
Yalnız her maharet de var galiba bisikletten başka
3 kişi dedikodu yapıyor orada jxjxjx
Tevfike yürüyorsunuz ogi beytevfik abi teşekkürler........ bunlar minimal tasarımdan anlamaz boşver.......
yok yahu...... herkesin eleştirdiğini görünce öyle söyledim...... paylaşım yapan üyeyi cesaretlendirmek lazım yoksa çok sıkılırız burda.......Tevfike yürüyorsunuz ogi bey
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.