Aslında yeniden kurmak güzel olur. Hem burası hem orası fena olmaz. Destekliyorum.
Hayir awk mahsbbdbdhd
N e g ü n l e r d i 👦güzel zamanlar geçirmiştik.
artık yok bildiğim kadarıyla, dağılmıştı en son
nerdesin ulan götoşN e g ü n l e r d i 👦
değil, patladıHâlâ aktif değildir herhâlde.;d
2020.... altın çağ.lfdkj keşke görebilseydin......Hâlâ aktif değildir herhâlde.;d
Yaşıyon mu yaa2020.... altın çağ.lfdkj keşke görebilseydin......
biz yaşıyoruz bigişim. asıl siz yoksunuz. x'i tahtından çoktan ettik, dönmediniz..... ben özel üye bile oldum; öyle bir reform.dkfjghfdYaşıyon mu yaa
Gitmesinler, onlar buraya gelsin.brjdbiz yaşıyoruz bigişim. asıl siz yoksunuz. x'i tahtından çoktan ettik, dönmediniz..... ben özel üye bile oldum; öyle bir reform.dkfjghfd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.