Bana yazıldı mı ya sbshstamam affettim
bi @Adrasteia gibi adımızın geçtiği şiir yazılmadı ama şahsımıza ithafen bişiler yapıldı <3
Bana yazıldı mı ya sbshstamam affettim
bi @Adrasteia gibi adımızın geçtiği şiir yazılmadı ama şahsımıza ithafen bişiler yapıldı <3
ben yazıldı diye tahmin etmiştim.Bana yazıldı mı ya sbshs
Yapıldı da forumda değil.........ben yazıldı diye tahmin etmiştim.
para karşılığında vip müşterilerimize, isimlerinin veya nickinin geçtiği şeyler filan yapıyorum işte ksadjaskd
Yazıklar olsunnntamam affettim
sanırım prensipte anlaşamamışız seninle ondan ötürüdür akdjasdBen bunu kaydetmeye gidiyorum .d
ne gibi değişik ? bana da bana da kasjdkasdYapıldı da forumda değil.........
Buradan daha değişik şeyler bekliyorum. .d
ben bu yazdığın dörtlükten bahsediyom kanks. o bölümden değil ki. eline sağlık cansın iyi ki varsınYazıklar olsunnn
Sana atıştığımız kafiyeleri helal etmiyorumm!!1!1!1!1!!!1!1!!!1!1!
Küstümsanırım prensipte anlaşamamışız seninle ondan ötürüdür akdjasd
ne gibi değişik ? bana da bana da kasjdkasd
ben bu yazdığın dörtlükten bahsediyom kanks. o bölümden değil ki. eline sağlık cansın iyi ki varsın
Şimdi onu söyle açıklayabilirim, öhm.sanırım prensipte anlaşamamışız seninle ondan ötürüdür akdjasd
ne gibi değişik ? bana da bana da kasjdkasd
ben bu yazdığın dörtlükten bahsediyom kanks. o bölümden değil ki. eline sağlık cansın iyi ki varsın
fenomendir o,kerodur adıKüstüm
Al gırdın gırdınnn
private... anlaşıldı tmm kasjdaskŞimdi onu söyle açıklayabilirim, öhm.
O adıma veya nickime ithafen değildi, normal bir şekildeydi, her hangi birine de yapılabilirdi!
Ben çok çok private olanlardan bahsettim dndndjdjdjsjdj
Değişik dedik, hayal gücünü kullan. 😏
fenomendir o,kerodur adı
forumların olmazsa olmazı
tamam nan affet alcatrazı
dün bende çok susadım
Yo..müşteriyle görüşüyorken bu kadar oldu.
önemli olan çaba değil mi arkadaşlar......................
bu sana yol,su, elektrik, köprü, vergi ve bilimum zarar ziyan olarak dönecek.
Zaten dönüyor jdjdjdjedjbu sana yol,su, elektrik, köprü, vergi ve bilimum zarar ziyan olarak dönecek.
yazdım bunu
zaten iyi bişi yok ki çevremizde :dZaten dönüyor jdjdjdjedj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.