Yayını buradan dinleyip şarkıya eşlik etmişim alsjdlkasdjklasIyi yayinlaaar @HolySpectre
ben hakkımı hakkı olmayanlara savıyorum radyo bana gelmiyor@Jedi mind tricks de oyun taktikleri yayını yapar sanirim :)
Ee o zaman hakkıdır Hakka tapanben hakkımı hakkı olmayanlara savıyorum radyo bana gelmiyor
Senin sahane performansini kaçırdımsad moments şarkısı...
artık zor bulursun....Senin sahane performansini kaçırdım
Evet bişeyler deniyoruz 😀Sen mi yayındaydın @HolySpectre ee niye demiyorsun.........................................................
Yayın bitti diye kapattmiştim ben
Saat verirsen geliriz @ivan divandelen Bey.
23 ten sonra Bi saat alsanız mesela? Bol anonslu
Telefondan da alabilirsin yayın hem de daha kolaybilgisayarımın bulunduğu oda ortak kullanım alanında evdekiler sızarsa neden olmasın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.