Bu başlığın 1. Sayfasında radyo linki var çiçeğim biri yayın aldiğinda oraya tıklayarak dinliyoruz şiödi tıklarsanız oto yayın var holy güzel şarkılar atmiş :) akşamlari yayın aliyor arkadaşlar1 saat radyo aradık yahu ))))
Holy bey link attı baktım fakat ben yukarıda yahut menüde şıklar arasında radyo aradım. )))Bu başlığın 1. Sayfasında radyo linki var çiçeğim biri yayın aldiğinda oraya tıklayarak dinliyoruz şiödi tıklarsanız oto yayın var holy güzel şarkılar atmiş :) akşamlari yayın aliyor arkadaşlar
Holy bey link attı baktım fakat ben yukarıda yahut menüde şıklar arasında radyo aradım. )))
Hatırlıyorsan X'in forumunda vardı bir dönem. Ben öyle bir buton aradım :)Bir adet şirin radyo butonu koyacak yakın zamanda inşallah 🥰
Hıhııım hatırlıyorum yayın yapmiştim eşekherif bey filan gazel okuyordu bize ocean şiirler okuyordu neler oldu da nerelere gittiler bilmiyorumHatırlıyorsan X'in forumunda vardı bir dönem. Ben öyle bir buton aradım :)
@HolySpectre bey çok meşgul sanirim Bi radyo butonu ekleyecektiRadyo gözükmüyor siteye girdiğinde
Sıra sende bu akşamkim alcak radyoyu sira kimde dinLiyeLim
NazlanıyorlarYayın alan var mı
Ona göre aççam radyoyu
Hiçbiri ile iletişim içersinde değilim , bilmiyorum. Oceani arada farklı forumlarda görüyorum.Hıhııım hatırlıyorum yayın yapmiştim eşekherif bey filan gazel okuyordu bize ocean şiirler okuyordu neler oldu da nerelere gittiler bilmiyorum
Evet ben ayarlıyorum@HolySpectre oto radyo play listi sen ayarlıyorsun degilmi?
Harika seçimler.. tam benim tarzıma hitap eden eserler. Teşekkürler )Evet ben ayarlıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.