Elçiye zeval olmazmışkfkf @HolySpectre yapayordüzelmiş, jet gibisin admin
Demek ki kaos tayfa atfedilen güruh kaos tayfa değilmiş bakınız hiç olay yok
Evet siz kaos tayfa idiniz. Bura niye bu kadar küfürsüz, ahlaklı..
En acilinden farklı görüşler lazım bu foruma. Yoksa biz zamanında çok denedik. Olmuyor anacım kavgasız, dövüşsüz. Elitlik de bir yere kadar. Asdfghjk
Artık naparsınız ben bilmem. Ben, çekirdeğini alıp olayları izleyen, Sonra banlanan tayfanın Arkasından konuşanlara laf sokan gruptanım. Çekirdeğimi çitleyemezsem, bu süreci yürütmek çok zor, anlatabiliyor muyum?Hatta FBI böyle çalışmalar yapıyor diye biliyorum, iki grup oluşturup iki farklı görev veriyorlar bir taraf sorun çıkarma üzerine planlar yapıyor diğer tarafta bunları engellemek adına çalışmalar yapıyor, o tarz bir şeyler işte.
Artık naparsınız ben bilmem. Ben, çekirdeğini alıp olayları izleyen, Sonra banlanan tayfanın Arkasından konuşanlara laf sokan gruptanım. Çekirdeğimi çitleyemezsem, bu süreci yürütmek çok zor, anlatabiliyor muyum?
hoaydaaa saudhjasdHiçbir şey anlamadım çünkü ben hep o banlanan tayfaya dahildim o yüzden bu süreçte yaşanan şeylerin tadını hiç bilmiyorum... Umarım isteklerinizi karşılamakta başarısız olmayız.. olursak da feveran ve biggie düşünsün ya mahcup olacak olan onlar alksjdsajlkdsa
SEN BOYDAN FOTU SÖZÜ VERDİN AMA TUTMADIN SÖSÜNÜ!!!!Ben feveran ve biggie ile tartışabilirim.
hoaydaaa saudhjasd
Sen bana yalancı mı diyorsun? Senin bu yaptığın şey totoşluk ama.SEN BOYDAN FOTU SÖZÜ VERDİN AMA TUTMADIN SÖSÜNÜ!!!!
Banada gelirsen meme atacağız dediler ama atmadılar.Arkadaşınızı nasıl vaatlerle buraya getirdiyseniz verdiğiniz vaatleri yerine getirin, belediye başkanlığına adaylık koyup asgari ücrete zam sözü veren adam gibi takılmayın lütfen...
Sen bana yalancı mı diyorsun? Senin bu yaptığın şey totoşluk ama.
vuuuu şeeetsenin gibi bir "yalancı" olmaktansa onur ve gururumla totoş olurum daha iyi
Banada gelirsen meme atacağız dediler ama atmadılar.
Biggieye lafım yok ama feveranla mahcup olmayı aynı cümlede kullanmak ne bileyim çok saçma. Adam banladığa foruma benim hesabımdan girip, millete sövüp beni de banlatan adam. Yapmayın lütfen asdfghjlkHiçbir şey anlamadım çünkü ben hep o banlanan tayfaya dahildim o yüzden bu süreçte yaşanan şeylerin tadını hiç bilmiyorum... Umarım isteklerinizi karşılamakta başarısız olmayız.. olursak da feveran ve biggie düşünsün ya mahcup olacak olan onlar alksjdsajlkdsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.