Bu konuya karşı çok büyük bir kozumuz varEkli dosyayı görüntüle 167
admin efendi kardeş gece moduna alınca nickler yavuz bingöl şarkısı gibi silikleşiyor.. haberin olsun.
Bu konuya karşı çok büyük bir kozumuz var
Gece moduna almamak
O zaman bi forum sorunsalı doğuyo. Konuya tıklayınca eski mesajlar geliyo🥲Sorun 2020 de mevcutmus 😄
Tarayıcının geçmişini ve tarama verilerini silip baştan siteye giriş yapıp bildirimlere izin vererek denermisin 🤗Bende yine iki gündür bildirim sıkıntısı var. Konular içinde etiketlerimi şans eseri görüyorum 🤦 benim gibi sorun yaşıyan var mı? Yoksa bana Özel mi🤭
o sıkıntı bende de oluyordu birileri sorun çözmek yerine link atmıştı kendi işini kendin gör dercesine sjjsjsj hayret sana kimse link atmamış demek ki garezleri bana .ddBende yine iki gündür bildirim sıkıntısı var. Konular içinde etiketlerimi şans eseri görüyorum 🤦 benim gibi sorun yaşıyan var mı? Yoksa bana Özel mi🤭
O link bildirimleri açman için gerekli olan linkti @Queen hanımcım. Siz kendi kendinize garezleniyorsunuz bence :))o sıkıntı bende de oluyordu birileri sorun çözmek yerine link atmıştı kendi işini kendin gör dercesine sjjsjsj hayret sana kimse link atmamış demek ki garezleri bana .dd
ben onu bunu anlamam ben burada yeni sayılırım hem .d zaten bundan sonra kendi işimi kendim göreceğim kendi kendimin admini olacağım hıhhhO link bildirimleri açman için gerekli olan linkti @Queen hanımcım. Siz kendi kendinize garezleniyorsunuz bence :))
Bende açık ama.üyelere özel olan bölümün kapanması
Çok very special bölüm vardı kapandı :/Bende açık ama.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.