Misafirim var ondan kayıpım, evet maalesef bunu fobi sayamadık 😁Fobi diyemiyor muyuz şimdi sen nerdesin bugun kayıp oldun
Yanında kızlar varken o böcekleri alıp kim atacak dışarıHaşereleri sevmiyorum zıplamam sandalye üstüne ama yaklaşmam kaçarım ıyyğğ
Birlikte kaçarız ?Yanında kızlar varken o böcekleri alıp kim atacak dışarı
Evi böceğe mi bırakacaksınızBirlikte kaçarız ?
Ya biri elbet girer öldürür ben niye elimi bulayım .dEvi böceğe mi bırakacaksınız
Ve buna rağmen o dehşet korkulu oyunları oynayan koca yürekli nunu .dKaranlık ve küçük alanlardan nefret ederim. Klostrofobi
Yüksekten aşağı bakınca beni çekiyor. Akrofobi
İkiside çok aşırı bir halde olmasada beni geren durumlar.
Oyunlarda bile tutuyor yükseklik falan zorla oynuyom 🤣🤣🤣🤣Ve buna rağmen o dehşet korkulu oyunları oynayan koca yürekli nunu .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.