Fobi diyemiyor muyuz şimdi sen nerdesin bugun kayıp oldunDaha çok geçmişte yaşanan travmatik bir aldatılma olayının etkisinden bahsedebiliriz
Eskiden bende çok aşırı huylanıyordum çığlıklar falan yaniHamam böceği
Yani şuan hamamböceğini seviyor musunuz? Sevmiyor musunuz?Eskiden bende çok aşırı huylanıyordum çığlıklar falan yani
Şimdi o kadar değil
Güzelle çirkini aynı seviyorum maneviyat önemli diyoruz ya yalan uğur böceğini parmağımızda uç uç diye şarkılarla severken benzer olan hamam böceğini görünce çığlık atıyoruz. Onunda üstünde benekleri olsa onuda mı sevicez?
Ateş böceğinide görünce aa ateş böceği çok güzel diyoruz. Oda aynı ışığı olmasa hemen hemen hamam böceği ile aynı
Soru bana ise ben her böceği alıp dışarı bırakıyorum.Yani şuan hamamböceğini seviyor musunuz? Sevmiyor musunuz?
Soru bana ise ben her böceği alıp dışarı bırakıyorum.
Sevmesemde cehennem zebanisi görmüş gibi bağırmayı bıraktım. Uğur böceğini elime alınca yani ölmedim haliyle. hepsi böcek.
Bu farkediş bende böyle bir etkiye sebep oldu :)
Çiyanı bile evden dışarı atmaya çalışmış bi insanım ldfnmlgkdfg bayada büyüktü kdfmşkg ondan korktum biraz
Ayy nunuuuuuuu nasıl başardın onu ben çiğlik atıyordum da neyse ki dayımın tenkitleri sonucu bıraktım bu sefer de kusuyorum görünce Bi yerden bastırınca başka yerden patlak veriyor mfkdmxSoru bana ise ben her böceği alıp dışarı bırakıyorum.
Sevmesemde cehennem zebanisi görmüş gibi bağırmayı bıraktım. Uğur böceğini elime alınca yani ölmedim haliyle. hepsi böcek.
Bu farkediş bende böyle bir etkiye sebep oldu :)
Çiyanı bile evden dışarı atmaya çalışmış bi insanım ldfnmlgkdfg bayada büyüktü kdfmşkg ondan korktum biraz
Bak işte buna kusarımEkli dosyayı görüntüle 7951
Lavaboya girdiydi büyük bi kağıt alıp onun üstüne çıkmasını sağladım saldım dışarı ama koluma çıktı çıkcaktı yani lkd nmfişkgd
Ekli dosyayı görüntüle 7951
Lavaboya girdiydi büyük bi kağıt alıp onun üstüne çıkmasını sağladım saldım dışarı ama koluma çıktı çıkcaktı yani lkd nmfişkgd
bu nerenin çiyanı tam olarak .dEkli dosyayı görüntüle 7951
Hayvanı öldürmeyi kendimde hak görmüyorum.Ayy nunuuuuuuu nasıl başardın onu ben çiğlik atıyordum da neyse ki dayımın tenkitleri sonucu bıraktım bu sefer de kusuyorum görünce Bi yerden bastırınca başka yerden patlak veriyor mfkdmx
Yaw netten buldum ben koluma öyle alamam tabi kağıtla tutup attım daha kahve rengiydi benim attığım ama boyunu bu civarda rahat vardı.Valla ben yapamam bu fotoğraf sizin evde bulduğunuz çiyan yani? Koluma demişsiniz ama kol sizin değil demi? 🙂
Bunu bilmiyorumda benim attığım istanbuldaydıbu nerenin çiyanı tam olarak .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.