ama o erko galiba.@Lafebesi anlatacak ya sabırsızlanma biz de onu bekliyoruz
erkekten nasıl öğrencez kiii
ama o erko galiba.@Lafebesi anlatacak ya sabırsızlanma biz de onu bekliyoruz
Her detaya inebiliyor ayrıntıları güzel vereceğini düşünüyorum böylece incelikleri ile öğrenip bu bilgiyi satabilirsinizama o erko galiba.
erkekten nasıl öğrencez kiii
bu bilgiyi de bana satıyor ve sende danışmanısın galiba. sizden ufaktan bi tırstım yaa bu ikiliden.Her detaya inebiliyor ayrıntıları güzel vereceğini düşünüyorum böylece incelikleri ile öğrenip bu bilgiyi satabilirsiniz
Ben de yorumlarından dolayı söyledim aslında @dinamickaygısız da güzel detaylar veriyor ama o kendi başina forumda takılıyor ihtiyacını görüp gidiyor 🚬bu bilgiyi de bana satıyor ve sende danışmanısın galiba. sizden ufaktan bi tırstım yaa bu ikiliden.
hayırdır siz ?
Sen sevişemedin miUlan yine herkes sevişiyor galiba😁
Bayram başı bekliyorum sabrını sınama artık forumun hepimiz çok hazırızaz kaldı şu ramazanı aradan çıkaralım geregini yapcam fshdhhs
sabrı taşarsa forumun ne olur diye sormayacağim cjsbfbsheBayram başı bekliyorum sabrını sınama artık forumun hepimiz çok hazırız
Bu konu da sana Üstad dediklerine göre Grinin Elli Tonu ve 365 gün kitaplarını yazarken sen mi ders verdin yazarlara?sabrı taşarsa forumun ne olur diye sormayacağim cjsbfbshe
hatta ben yazdım baktım bunların imi eliyle bi fantazi yazabilecekleri yok , dedim bırak lann bırakk mundar ettiniz , yazdım verdim elerine fjdnndndBu konu da sana Üstad dediklerine göre Grinin Elli Tonu ve 365 gün kitaplarını yazarken sen mi ders verdin yazarlara?
Bu haberi kızlara yaymalı. Her bir parçana ayrı hizmet yani sevgi göstereceklerine eminim.hatta ben yazdım baktım bunların imi eliyle bi fantazi yazabilecekleri yok , dedim bırak lann bırakk mundar ettiniz , yazdım verdim elerine fjdnndnd
Çok kötü şeyler olursabrı taşarsa forumun ne olur diye sormayacağim cjsbfbshe
derhal olsun fhdbdÇok kötü şeyler olur
olay ne
hani bakimDiz kapağı
aç dizini kanka ljkndfgdh bak sonra kapahani bakim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.