Tamam bi tek ben yaptım bu işi. Herkes masum zaten..Kimse yapmamış kocaman insanlar yalan söyleyecek değil ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam bi tek ben yaptım bu işi. Herkes masum zaten..Kimse yapmamış kocaman insanlar yalan söyleyecek değil ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
benim de yapmışlığım var @CipraLex yalnız değilsin.Tamam bi tek ben yaptım bu işi. Herkes masum zaten..
Pişman olacak olsak yapmazdık. Gençliğimiz de yapmadık sonuçta. Hayır gençliğimizde de yapardıkta o zamanlar böyle imkanlar yoktu malesef. Tuşlu telefonlarla mesaj yazıp göndermek çok uzun sürüyodu. Heves meves kalmıyodu insanda..
Pişman olacak olsak yapmazdık. Gençliğimiz de yapmadık sonuçta. Hayır gençliğimizde de yapardıkta o zamanlar böyle imkanlar yoktu malesef. Tuşlu telefonlarla mesaj yazıp göndermek çok uzun sürüyodu. Heves meves kalmıyodu insanda..
tabiki de o değilErotizm şubeden gelen amir, beşir mi?
O zannettim kardeşi olsa o kadar benzemez.tabiki de o değil
Adını bilmiyorum ama bir tanesi var kafasının yarısına peruk takıp :)))) o amcaların şekilden şekle girişi belki torunları da görmüştür diye utanıyorumKlavye başındaki amcaları trolleyen gencolar geldi aklıma der sessizce uzaklaşırım.
Yapanlar yapmayanlara öğretsinTamam bi tek ben yaptım bu işi. Herkes masum zaten..
yaaa yemeyelim birbirimizi hepiniz top level siniz fhdhdhd hdhdhehdhdh@Lafebesi de konuyu daha detaylı ve anlaşılır anlatırsa çözeceğiz meseleyi
Hazır cevapsın diye mi niye bu ihale sana kaldı knk 🤣🤣🤣🤣yaaa yemeyelim birbirimizi hepiniz top level siniz fhdhdhd hdhdhehdhdh
yazıyı beğenmedim diye daha iyisini yaparım sanıyorum , evet haklılar daha iyisini yapabilirim fjsbrbdbabs dudbdbdbdHazır cevapsın diye mi niye bu ihale sana kaldı knk 🤣🤣🤣🤣
Klavye başındaki amcaları trolleyen gencolar geldi aklıma der sessizce uzaklaşırım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.