Kocalarınız sizin tatil köyü uşaklarınız değil..
Ne kadar emek versin? Daha ne yapsın kadıncağız? Kaçmıyor ama sabretmesi de zor. Sen dayanabilir misinemek veremeyenler kaçmayı tercih ediyorlar. Kolayı seçip karşıda insanı bulamıyorlar . Kendinize gelin ya hu
Kadını alıp eve hapsetsinKocalarınız sizin tatil köyü uşaklarınız değil..
Konu içeriği başlığına göre yazdım.. Kadın çıkmıyor durumumuz'da iyi gezmiyor falan demiş... Gitsin kendisi gezsin la..lönk diye konuya girdin de nalaka ; )
Kanka adliye diye bir'şey var.. Boşana' bilir..Kadını alıp eve hapsetsin
Konu içeriği başlığına göre yazdım.. Kadın çıkmıyor durumumuz'da iyi gezmiyor falan demiş... Gitsin kendisi gezsin la..
Diyorum ben sana... Bırak her'şey kaç git mars'a .. Ne işin var dünyada.. Bu dünya'ya fazlasın sen cherry başkan.. Bu dünya seni hak etmiyor.. Gebersinler .. Marstan dünya'ya işeyince o hızla sel oluyor'muş.. Boğulsunlar ...iste hayatinizda da bilip etmeden konusuyorsunuz : ) hep ondan oluyor bunlar.
Diyorum ben sana... Bırak her'şey kaç git mars'a .. Ne işin var dünyada.. Bu dünya'ya fazlasın sen cherry başkan.. Bu dünya seni hak etmiyor.. Gebersinler .. Marstan dünya'ya işeyince o hızla sel oluyor'muş.. Boğulsunlar ...
Konu sidik olunca ksdjlkgjslkgj Hemen çocuklaşıyorsun tabi... Dua et büyük'ten bahsetmedim.. ksghkjshBak nasilda yumusatiyor : )) hemen..
Konu sidik olunca ksdjlkgjslkgj Hemen çocuklaşıyorsun tabi... Dua et büyük'ten bahsetmedim.. ksghkjsh
Abdest şadırvan meselesi.. Tamam girmiyim o konuya ucu b.k bir yere çıkıyor hatta tam ortasına düşüyor... sdfsdgfbüyük nedir ne alaka ; ) zacmalama
Abdest şadırvan meselesi.. Tamam girmiyim o konuya ucu b.k bir yere çıkıyor hatta tam ortasına düşüyor... sdfsdgf
Kadın kocası ile değilse, kiminle gitsin tatile :dKocalarınız sizin tatil köyü uşaklarınız değil..
Oğluyla gitsin dafjhdf Gitmesin la.. Bizler zaten tatil köyü gibiyiz.. Bizimle uğraşıp duruyorlar sdfdsfKadın kocası ile değilse, kiminle gitsin tatile :d
Her genç kızın evlenmeden önce danışması gerek sana. Ben fazla mantıklı buldum, dolayısıyla haklısın.ablacım senin sorunun aradaki yaş farkı........ 47 yaşındaki adamın tabiatı artık evde oturup haber izlemek....... içindeki yaşama heyecanı köreldi, ev araba almak gibi standart amaçlarını gerçekleştirdi, çocuğu da varmış babalık heyecanı olsa......... keyfini çıkaracaksın böyle adamların.......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.