Soru Eṣyalari neye göre atmaliyim???

CaT

🎈
Board Admin
Merhaba Arkadaşlar,

Gecenler de sevgili @Chen cok güzel ebde esya tiyolari verdi.

Lütfen @Chen bir daha yazarmisin?

1. kislik kiyafetlerim var gecen kiṣ giymedim, ne yapmaliyim?
2. Killer de cesiti esyalar var, kullanmadigim hangi siralamaya göre atmaliyim
3. Kitaplari okumuyorum, ne yapmabilirim?

Baska fikri olan, ben söyle yapiyorum evin cok bos hos diyen lüften burdan paylassinn

Lavinia

Altın Üye
Nedense bu hanim bireylerin hepsi fazla makyaj malzemesi kullanmiyor, hepsi bir kac sey kullaniyor :dusun:

Makyaj değil ya herseyin ayri bi kremi yok tonigi maskesi serumu hicbisey yapmayip sadece onlari sürsem anca zaman yeter malesef öyle bi hayatım yok malum influencer da değilim 😂

dinamickaygısız

Platin Üye
İkinci el satış sitelerini ve takas sitelerini kullanabilirsin :honk: Minik paralar kazanıp gereksiz yüklerinden kurtulurken yenilere alan açılmış olar:honk:

CaT

🎈
Board Admin
Annene ver :d ben yemek takımlarımı öyle yapmıştım hiç eksik parçası yoktu paketleyip gönderdim. Sorsam gönderme derdi :p

Kiz kardesim beni keser djhdkdhdj

Annem aylarca TR den dönmedi, kiz kardesim evden okadar cok sey atti ki, ev bombos kaldi annem eve geldi ṢOK hkejsjs

CaT

🎈
Board Admin
İkinci el satış sitelerini ve takas sitelerini kullanabilirsin :honk: Minik paralar kazanıp gereksiz yüklerinden kurtulurken yenilere alan açılmış olar:honk:

Yaa yaziyorlar gelmiyorlar almiyorlar yada aksamin köründe geliyorlar, sonra kapida bi de sohbet etmeye kalkisiyorlar djjdjdjd

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
kullanılabilir kıyafetler bağışa, kullanılamayacak durumda olanlar geri dönüşüme,
okunabilir kitaplar bağışa (kütüphane olabilir), okunamayacak durumda olanlar geri dönüşüme..............

Üst Alt