Soru Eṣyalari neye göre atmaliyim???

CaT

🎈
Board Admin
Merhaba Arkadaşlar,

Gecenler de sevgili @Chen cok güzel ebde esya tiyolari verdi.

Lütfen @Chen bir daha yazarmisin?

1. kislik kiyafetlerim var gecen kiṣ giymedim, ne yapmaliyim?
2. Killer de cesiti esyalar var, kullanmadigim hangi siralamaya göre atmaliyim
3. Kitaplari okumuyorum, ne yapmabilirim?

Baska fikri olan, ben söyle yapiyorum evin cok bos hos diyen lüften burdan paylassinn

Lavinia

Altın Üye
Kıyafetler sıfırsa bir iki kış daha şans veriyorum : ) artık ilgimi çekmiyorsa tarzım değiştiyse renk vs model olarak giymem diyorsam direk çanta yapıp sokakta giysi kumbarasına atıyorum.

uzun süre kullanmayıp varlığını unuttuğum esyalari da direkt veriyorum yazlıkta kullanılabilir şeylerse oraya ayırıyorum yada lazım olurmu diye başkalarına soruyorum yoksa çöpün yanına koyuyorum sende öyle yapabilirsin. Belki birgün lazım olur diye yıllarca saklamaya gerek yok az eşya çok huzur☺️

Kitapları da bulundugun ilçenin kütüphanesine götürebilirsin
Yada uygulamalara koyup ücretsiz hediye edebilirsin
Veya kitap kafeler oluyor orada okunur diyorsan öyle bir yere de verebilirsin maksat değerlensin : )

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Merhaba Arkadaşlar,

Gecenler de sevgili @Chen cok güzel ebde esya tiyolari verdi.

Lütfen @Chen bir daha yazarmisin?

1. kislik kiyafetlerim var gecen kiṣ giymedim, ne yapmaliyim?
2. Killer de cesiti esyalar var, kullanmadigim hangi siralamaya göre atmaliyim
3. Kitaplari okumuyorum, ne yapmabilirim?

Baska fikri olan, ben söyle yapiyorum evin cok bos hos diyen lüften burdan paylassinn

Çiçeğim merhaba, üzerinden yıl geçtiği halde mevsimlik kıyafetleri giymediysen at. Aman şu kalsın temizlik yaparken giyerim dediklerini de at. Şundan iyi toz bezi olur diyorsan onu da at :d Ben bunu giyerim ama biraz kilo versem ya da kilo alsam üzerime olur dediklerini de at

2. Kilerdeki eşyaları da aynı mantıkla düşün 1 yıl ve daha fazla sürede hiç onları kullanman gerekmediyse at
Dursun bir şeye lazım olur kabloları, kediler için alınmış kullanılmamış eşyalar, evde kalabalık olmasın diye kilere bastıkların, köyden gelmiş aslında hiç yemeyeceğin ya da kullanmayacağım ama günah olmasın diye atamadıkların, ambalaj, kutu plastik cart curt, hiç kullanmadığın termos, eski bardak, bir yer için "olur da birgün tamir edilirken kullanır" diye sakladığın herhangi bir eşya, sağı solu kırılmış çatlamış şeyler at

3. Kitaplar çok yıpranmamışsa okul kütüphanelerine verebilirsin. Türkiye'deki herhangi köy okullarına gönder dicem ama daha masraflı olur. Çok yıpranmışları kütüphaneler almıyor zaten. Rutubet vs girmiş kapağı sayfası yıpranmış kitap dergi vs ne varsa at :d yoksa kaostan kurtulamazsın

Ya da toplu taşıma araçları, cafe hastane bekleme salonu vs gibi yerlere bilinçli bırakabilirsin teker teker :d

Sen o eve yabancı olsan, ilk neleri atardın işe yaramaz diye düşünüp? Bağ kurma eşyalarla at gitsin
Eşya biriktikçe temizlik zorlaşır, keyfine kalan süre azalır
Attıkça hafiflersin

Üstat @dinamickaygısız beyin de fikirleri varsa paylaşırsa sevinirim

CaT

🎈
Board Admin
Var ya dolabimin yarisini atsam yeridir

Evet bende cöpe atmiyorum, cöpün kenarina koyuyorum.. burasi almanya ama burda da ihtiyac sahipleri oluyor...

Kitapları da sey diye sordum, o da mi bir yil? Bir yil okumazsam okumammi acaba?

CaT

🎈
Board Admin
@Lavinia bebegim iki üc kis giymediysem atarim yaa giymem onu... diye düsürüm ama bende anca atiyorum jjdjsd

CaT

🎈
Board Admin
Hep ayni kiyafetler giyilior söyle düsündüm de..

Ben bi kafamda atayim, önce o düsünceyle barisinca uygulayabiliyorum

Ojeleri atamiyorum ya cok güzeller ama artik sürmüyorumda

Lavinia

Altın Üye

Ya bence alisveris yaparken evdekileri unutuyoruz hsjsjd özellikle kozmetikte maalesef kullanabilen biri değilim sabit kullandığım birkaç şey dışında bir poşet attım geçen gün artık daha bilinçli olacağıma dair inancım var kendime djdjvk

• Kalp
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

O ev senin olmasa neleri atardın? Sence başkası evine gelse nelerin atılması gerektiğini düşünür ve atar?

• Beğen

CaT

🎈
Board Admin
En cok mutfak esyalarinda zorlaniyorum ya, bazi seyler gercekten kirk yilda bi lazim oluyor ya....

Nobody

Teknik Admin
Ya bence alisveris yaparken evdekileri unutuyoruz hsjsjd özellikle kozmetikte maalesef kullanabilen biri değilim sabit kullandığım birkaç şey dışında bir poşet attım geçen gün artık daha bilinçli olacağıma dair inancım var kendime djdjvk
Nedense bu hanim bireylerin hepsi fazla makyaj malzemesi kullanmiyor, hepsi bir kac sey kullaniyor :dusun:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
  • Haha

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
katliam yaparcasına at boylee baktiğin allahım buna kıyamam dediklerin dişında ne varsa at gitsin , sadece esyalar degil mobilyalari da mesela o ustunde çıçik taşımak dısında kimsete faydasi olmayan masa kimsenin ustunde oturmadigi o süs gibi duran puf , her yere itinayla yerleştridign o biblolar vazolar hatta avizeleri de sokturup bi tane ampul salladir gitsin bayo dolabinda bulunan yuzlerce urun dolapla beraber at gitsin , ohhh beeee yazarken rahatladim valla cok iyi geldi arkadaslar , tesekkurler @CaT

Üst Alt