Merhaba Arkadaşlar,
Gecenler de sevgili
@Chen cok güzel ebde esya tiyolari verdi.
Lütfen
@Chen bir daha yazarmisin?
1. kislik kiyafetlerim var gecen kiṣ giymedim, ne yapmaliyim?
2. Killer de cesiti esyalar var, kullanmadigim hangi siralamaya göre atmaliyim
3. Kitaplari okumuyorum, ne yapmabilirim?
Baska fikri olan, ben söyle yapiyorum evin cok bos hos diyen lüften burdan paylassinn
Çiçeğim merhaba, üzerinden yıl geçtiği halde mevsimlik kıyafetleri giymediysen at. Aman şu kalsın temizlik yaparken giyerim dediklerini de at. Şundan iyi toz bezi olur diyorsan onu da at :d Ben bunu giyerim ama biraz kilo versem ya da kilo alsam üzerime olur dediklerini de at
2. Kilerdeki eşyaları da aynı mantıkla düşün 1 yıl ve daha fazla sürede hiç onları kullanman gerekmediyse at
Dursun bir şeye lazım olur kabloları, kediler için alınmış kullanılmamış eşyalar, evde kalabalık olmasın diye kilere bastıkların, köyden gelmiş aslında hiç yemeyeceğin ya da kullanmayacağım ama günah olmasın diye atamadıkların, ambalaj, kutu plastik cart curt, hiç kullanmadığın termos, eski bardak, bir yer için "olur da birgün tamir edilirken kullanır" diye sakladığın herhangi bir eşya, sağı solu kırılmış çatlamış şeyler at
3. Kitaplar çok yıpranmamışsa okul kütüphanelerine verebilirsin. Türkiye'deki herhangi köy okullarına gönder dicem ama daha masraflı olur. Çok yıpranmışları kütüphaneler almıyor zaten. Rutubet vs girmiş kapağı sayfası yıpranmış kitap dergi vs ne varsa at :d yoksa kaostan kurtulamazsın
Ya da toplu taşıma araçları, cafe hastane bekleme salonu vs gibi yerlere bilinçli bırakabilirsin teker teker :d
Sen o eve yabancı olsan, ilk neleri atardın işe yaramaz diye düşünüp? Bağ kurma eşyalarla at gitsin
Eşya biriktikçe temizlik zorlaşır, keyfine kalan süre azalır
Attıkça hafiflersin
Üstat
@dinamickaygısız beyin de fikirleri varsa paylaşırsa sevinirim