V
Valkyrie
Eski sevgilinizle aynı isime sahip birisiyle birlikte olur musunuz?
Bak sen gayet illegal bir düşüncenin baş kahramanı olacak kadar farklı iken dedelerin canı sıkılınca kahveye gidip tavla atacak kadar sıkıcı ve tek düze hallerini örnek alman ve bize bunu geçirmen bilmiyorum üzgünümçok geç değil halledilebilir bence. sence ?
okey keyifli kasdkasjd ama tarzım değil. benim bahsettiğim tek düze şey başka bi olaydı. kafandaki hayat tarzı değilBak sen gayet illegal bir düşüncenin baş kahramanı olacak kadar farklı iken dedelerin canı sıkılınca kahveye gidip tavla atacak kadar sıkıcı ve tek düze hallerini örnek alman ve bize bunu geçirmen bilmiyorum üzgünüm
Yorgunsun sen..okey keyifli kasdkasjd ama tarzım değil. benim bahsettiğim tek düze şey başka bi olaydı. kafandaki hayat tarzı değil
tıpkı sen gibi..Yorgunsun sen..
Hıhım..tıpkı sen gibi..
Eşimle babamın adı aynı benim.Eski sevgilimin ismi babam ile ayniydi dhjsjdjd
O düzeni yakalasak da nasıl sıkılınıyor görsek ama olmuyor ki, istemsiz savrulup duruyoruz 🤣Her halükarda sıkıcı bir düzen arama can sıkıcı
yazarken aydınlanma yaşamak. bana da cok sık oluyor kanskohaa yaa bunu da yaşamazsın be kero.. resmen gavat unvanını elinle teslim etmişsin oğlana
ya hatırladım o geceyi de..yazarken aydınlanma yaşamak. bana da cok sık oluyor kansk
Eski sevgilimin ismi babam ile ayniydi dhjsjdjd
Niye nolur ki?ay cok fena ; ))
Niye nolur ki?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.