Farklı tecrübelerindenide paylaş bizimleBunlar hep tecrübe.
Farklı tecrübelerindenide paylaş bizimleBunlar hep tecrübe.
Farklı tecrübelerindenide paylaş bizimle
Uluorta paylaşmam onları
Yalancıktan ağlayıp kendimi acındırmak istedimHayırdır anlatayım diye sen de civi ile beni mi dürtücen , bunun yolunu mu yapıyon he ?![]()
Hocam bugün dilime bir şarkı dolandı. İsmail türütün 40tan sonra sevdaluk ne sarayı sarayiiiii diye. Aşklar gençken mi güzel yaşlanınca mı? Acaba beklesek 40tan sora talih kuşu öter mi?
Cik cikSevgili okurum,
İsmail Türüt'ün sevdasının sarmamasının sebebi, sağlıksız yaşamıdır. Kuşun ötmesinin önündeki engel yaş değil, vücut kondisyonudur. Sağlıklı beslenir, spor yaparsanız, kuşunuz her yaşta şakıyacaktır. Cibili cibili şak şak şak diye.
Cik cik diye şakıyor musun yoksa "çk çk çk " diye beni eleştiriyor musun? ASCik cik
ÖtttümCik cik diye şakıyor musun yoksa "çk çk çk " diye beni eleştiriyor musun? ASSA
Ötttüm
Allah kabul etsin kardeşim.. Huzuru bulduğun iki bacak arası dünyanın bağı bahçesi bolluk içinde seni bulsun.. Sakız çiğnemenin helal olduğu dünyanda sana başarılar diliyorum.. Ndkd
Bi dk ben şimdi hangisi oluyorum, biz şimdi neyiz..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.