Sen de az değilsin @SleepleSsS Fedon denize düşünce yaz geliyor sen foruma düşünce sohbet gelişiyor
konu başlığına bağlıcak olursak dışardaki ''Jale'ler hale'ler pelin'ler '' olduğu için olabilir :)Öyle değil mi @frankenstein senin onayını da alalım
Aklıma yattı 🚬konu başlığına bağlıcak olursak dışardaki ''Jale'ler hale'ler pelin'ler '' olduğu için olabilir :)
konu başlığına bağlıcak olursak dışardaki ''Jale'ler hale'ler pelin'ler '' olduğu için olabilir :)
şöylede parantez açıp ( dışardaki hale, jale, pelin ) gibileri aratmayan biri olduğunda sadıktır benim cinsimAklıma yattı 🚬
Ama doğru............................Ama bu cok acımasız
Dişardiği Jaleyi eve alinca mücellaya çevirip sonra yine Haleye koşuyorsunuzzzzzzşöylede parantez açıp ( dışardaki hale, jale, pelin ) gibileri aratmayan biri olduğunda sadıktır benim cinsim
şöylede parantez açıp ( dışardaki hale, jale, pelin ) gibileri aratmayan biri olduğunda sadıktır benim cinsim
cümlenin sonuna doğru dediğim gibi yine olay '' aratmayan biri olduğunda sadıktır ''Dişardiği Jaleyi eve alinca mücellaya çevirip sonra yine Haleye koşuyorsunuzzzzzz
Erkek ilgi gösteriyor (kadın yine ne haltlar karıştırdı bu bu kadar ilgi veriyor)Bazen etkiye tepki oluyor, erkek kadınını ne kadar el üstünde tutarsa, o kadin o kadar hale jale pelin olabiliyor (((:
Erkek ilgi gösteriyor (kadın yine ne haltlar karıştırdı bu bu kadar ilgi veriyor)
Erkek ilgi azaltiyor ( kadın bu beni eskisi kadar sevmiyor )
Dağa mı çıkalım ?
Daha önce haltlar yemişse kuşku normal değil miErkek ilgi gösteriyor (kadın yine ne haltlar karıştırdı bu bu kadar ilgi veriyor)
Erkek ilgi azaltiyor ( kadın bu beni eskisi kadar sevmiyor )
Dağa mı çıkalım ?
Daha önce haltlar yemişse kuşku normal değil mi
Daha önce haltlar yemişse kuşku normal değil mi
Ağzina kovan kurmuş arılarBazi kadinlar da buluttan nem kapıyor
Aldatılsa kapması doğal güven kolay oluşmuyorBazi kadinlar da buluttan nem kapıyor
Aldatılsa kapması doğal güven kolay oluşmuyor
Her zaman dediğim gibi aldatacaksanız çaktırmayın '' kadınlarin yaptığı gibi ''
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.