Biz o kadar deste para ile geziyoruz hergün ama yine de bir şey alamıyoruzAl bakam
Gözüme aniden yakışıklı geldin :))))Al bakam
Gözüme aniden yakışıklı geldin :))))
Para yakışıklı gösterirBak sen :)
Seni mi kiracam acikliyim. Puruzsuz istemenin tek sebebi erkekteki cinsel arzuyu tetiklemesidir. Hijyenle temizlikle alakasi yoktur tek sebep ereksiyonu tetiklemesidir.@simbat a soralım güzel açıklıyor
Buldum kılsızınızı arıyorum diyorsunSeni mi kiracam acikliyim. Puruzsuz istemenin tek sebebi erkekteki cinsel arzuyu tetiklemesidir. Hijyenle temizlikle alakasi yoktur tek sebep ereksiyonu tetiklemesidir.
hayatım kıllı demedim.. pürüzlü dedim.. selülit vs şeklinde.. temizlik esasını cümlenin sonunda yazdığımı hatırlıyorum.. ama erkeklerin kahir ekseriyeti buna da okeydir emin olabilirsin
Kesinlikle oule. ariyorum...Buldum kılsızınızı arıyorum diyorsun
Bulanlar arayanlardır 5. gecenin şafağın bekleKesinlikle oule. ariyorum...
Piramit yazilarindaki sifrere benziyo. İp ucu istesem 5. Geceye kac gunduz varBulanlar arayanlardır 5. gecenin şafağın bekle
4 gündüzPiramit yazilarindaki sifrere benziyo. İp ucu istesem 5. Geceye kac gunduz var
Hay bin kunduz daha cok varmis...4 gündüz
hayatım kıllı demedim.. pürüzlü dedim.. selülit vs şeklinde.. temizlik esasını cümlenin sonunda yazdığımı hatırlıyorum.. ama erkeklerin kahir ekseriyeti buna da okeydir emin olabilirsin
AlKış….!Kendi ponza taşı gibi yırtarken pürüzsüz arama özgüvenini de nereden buluyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.