Cin çıkaran hoca gibi kadınlara özel muamele yapmıyorum paranızı alın gelin konuşalım.. Yok öyle beleş ajfkhf @Cherry dikenli kadın ne la kirpi'misiniz sdfsdg
12 yaşındayım daha ben ne araştırıcam sütlü pudingime bakarım ben .. sdfsdgBilmem, arastir nedir diye : )
Bilmiyorum @Charismax bize önemli şeyler öğretecek ona yatırabilirsin elden ele geçmesinNe ka lazım
Erkegin killisi makbuldur sadece.
Rencide etmek istemedim kıllı mıllı varsa aramızda
Onun'da alıcısı vardır niye rencide olsun.. O'da kabak'tan hoşlanmıyordur .. Olabilir...Rencide etmek istemedim kıllı mıllı varsa aramızda
kim diyo erkeler pürüzsüz istiyor diye.. bizim için tek kriter var nefes alıyor olması o pürüzsüzlüğü kadınlar kendileri için istiyorlar. diğer kadınlara caka satmak için istiyorlar. bizim öyle bir derdimiz yok. temiz olunması kafi.
Bilmiyorum @Charismax bize önemli şeyler öğretecek ona yatırabilirsin elden ele geçmesin
Senin 2 dolarınla bizim TL aynı değil bizi bu işten sen kurtarYeni tip dolandırıcılık gibi
Senin 2 dolarınla bizim TL aynı değil bizi bu işten sen kurtar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.