Erkeklerin kadınlarda sevmedikleri 10 şey

• Konuyu başlatan Serçe
  • Başlangıç tarihi

Fluffy

🐼
Elmas Üye
1.Aşırı makyaj ve süslenme
evet
2.Alışveriş
evet
3.Estetik
abartı değilse neden nefret edeyim
4.Saçlar
neden nefret edeyim ki
5.Uzun tırnaklar
evet hele bir de 10 cm filan abartılı tırnak ıyyy
6.Her şeyden şikayetçi olan kadınlar
evet
7.Film zevkleri
o kadar da nefret edilesi bir durum değil
8.Kadınların az yemek yemesi
kararısız kaldım
9.Aşırı dekolte
abartılı değilse severim
10.Küfür ve argolu konuşmak
hatun dediğin çok küfretmeyecek

Bu arkadaş acil onlayn olsun fikirlerine ihtiyacım var

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Erkekler kadında her şeyi sever

CipraLex

Gümüş Üye
Tartışmalı bir konu. Cosplay tarzı bir durum yoksa evet aşırı makyaj hoş değil.

2.Alışveriş

Çok anladığım bir konu değil. Pantalon alacaksan gider alırım. 40 dükkan gezip en son girdiğim ilk dükkana dönüp ilk elime alıpta bıraktığımı almam..:D Kadınlar anladı ne demek istediğimi..:D

3.Estetik

Nefret etme değil. Yakışıyorsa sorun yok ama bazı kişiler abartıyor. Ağızları affedersiniz at ağzına yada ne biliyim balık ağzına benziyor. Çok gülüyorum..:D

4.Saçlar

Saç mevzusu çok derin. Azıcık ucundan saç fetişim var. Bu konuya girersek çıkamayız.

5.Uzun tırnaklar

Yaa geçenotobüste gördüm abartmıyorum 2-3 cm uzunluğunda tırnak yaptırmış. Arkadaş yapmayın beaa. Bari 1 cm i geçmesin. Gerçi o bile uzun ama...:D

Bu sadece kadınlar için geçerli değil...:D

7.Film zevkleri

Burda bende sorun var sanırım. Öyle maç falan izlemeyi çok seven biri değilim. Alır kollarıma izlerim yani..:D Daha iyi maçtan..:p

Az yemek yemesi demeyelim de aşırı seçici olması sorun olabilir..:D

9.Aşırı dekolte

Şimdi burada biraz şey tarafımız ağır basacak. Neydi o tam adlandıramadım. Dekolte severiz ama ilişki durumunu önce bi gözden geçirmemiz lazım..:D

Yerinde ve dozunda candır.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
her şeyden şikayet eden insan kadar yıpratıcı başka bir şey cidden olamaz... bir de bunun manipülatif olan insan kısmı var Allah korusun net ama çok net neresinden dönersen kardır , düzelir deme DÜZELMEZ kaç amk fjdshshshh

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Tartışmalı bir konu. Cosplay tarzı bir durum yoksa evet aşırı makyaj hoş değil.

2.Alışveriş

Çok anladığım bir konu değil. Pantalon alacaksan gider alırım. 40 dükkan gezip en son girdiğim ilk dükkana dönüp ilk elime alıpta bıraktığımı almam..:D Kadınlar anladı ne demek istediğimi..:D

3.Estetik
Nefret etme değil. Yakışıyorsa sorun yok ama bazı kişiler abartıyor. Ağızları affedersiniz at ağzına yada ne biliyim balık ağzına benziyor. Çok gülüyorum..:D

4.Saçlar
Saç mevzusu çok derin. Azıcık ucundan saç fetişim var. Bu konuya girersek çıkamayız.

5.Uzun tırnaklar
Yaa geçenotobüste gördüm abartmıyorum 2-3 cm uzunluğunda tırnak yaptırmış. Arkadaş yapmayın beaa. Bari 1 cm i geçmesin. Gerçi o bile uzun ama...:D

Bu sadece kadınlar için geçerli değil...:D

7.Film zevkleri
Burda bende sorun var sanırım. Öyle maç falan izlemeyi çok seven biri değilim. Alır kollarıma izlerim yani..:D Daha iyi maçtan..:p

Az yemek yemesi demeyelim de aşırı seçici olması sorun olabilir..:D

9.Aşırı dekolte
Şimdi burada biraz şey tarafımız ağır basacak. Neydi o tam adlandıramadım. Dekolte severiz ama ilişki durumunu önce bi gözden geçirmemiz lazım..:D

Yerinde ve dozunda candır.
2.maddeyi anlayamazsınız beyler sizin vücut hatlarınız bizimki gibi değil 3.madde estetik olayını sevmiyorum nasılsan öyle kal orijinal insan özledik (sağlık sorunları hariç) 5.madde tiksiniyorum aşırı uzun tırnaga bakmaktan bakımlı biraz uzun olmasının zararı yok (temiz olacaksa) 7.madde dert değil ayrı odalarda da izlenir hayatın sonu değil 9.madde dozunda olmalı evet kadınız ama et değiliz 9.madde kadınlar değil erkeğe de yakıştıramıyorum bitti

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
her şeyden şikayet eden insan kadar yıpratıcı başka bir şey cidden olamaz... bir de bunun manipülatif olan insan kısmı var Allah korusun net ama çok net neresinden dönersen kardır , düzelir deme DÜZELMEZ kaç amk fjdshshshh
Narsist
Grace Black Reaction GIF by Hollyoaks

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben alışveriş sevmem hele avm hiç sevmem herşeyi netten yada değişikli pazarlardan bulur alırım.
Eskitememde çok sevdiğim bir kıyafeti yıllarca giymeyi severim. Moda falan takılmam insan kendine yakışanı giymeli.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Ben alışveriş sevmem hele avm hiç sevmem herşeyi netten yada değişikli pazarlardan bulur alırım.
Eskitememde çok sevdiğim bir kıyafeti yıllarca giymeyi severim. Moda falan takılmam insan kendine yakışanı giymeli.
sonra beni niye övüyosunuz , bıyık bırakcam falan cbxbxbdbd yaa ne bıyıgı parti kur genclik kollari baskani olayim cnx cbzxbbx

Üst Alt