Geçen sene buna gülücük atmışım, bu yil üzdu bu yorumun.. galiba bir yil içinde azcik büyümüşüm![]()
Gel sarilalim
Geçen sene buna gülücük atmışım, bu yil üzdu bu yorumun.. galiba bir yil içinde azcik büyümüşüm![]()
1.Aşırı makyaj ve süslenme
evet
2.Alışveriş
evet
3.Estetik
abartı değilse neden nefret edeyim
4.Saçlar
neden nefret edeyim ki
5.Uzun tırnaklar
evet hele bir de 10 cm filan abartılı tırnak ıyyy
6.Her şeyden şikayetçi olan kadınlar
evet
7.Film zevkleri
o kadar da nefret edilesi bir durum değil
8.Kadınların az yemek yemesi
kararısız kaldım
9.Aşırı dekolte
abartılı değilse severim
10.Küfür ve argolu konuşmak
hatun dediğin çok küfretmeyecek
Bunun kadını erkeği yok. Kim olursa olsun böyle olunca bi sg ya diyosun uzaklaşıyosun.Her şeyden şikayetçi olan kadınlar
Sg neBunun kadını erkeği yok. Kim olursa olsun böyle olunca bi sg ya diyosun uzaklaşıyosun.
Açık açık yazayım mı?
Bsg diye söylüyorlar artık aklında bulunsunAçık açık yazayım mı?
Teşekkür ederim not ettimBsg diye söylüyorlar artık aklında bulunsun
Ohaa ohaa dur bakıyım valla ohaa ama dur bi daha düşündüm de acaba..Evet erkekler artık erkek seviyor..
Çikolata viski..hmmm sen yurt dışındaydın demi..He valla ya, akrabalar beni cikolata yada viski olarak görüyorlar bence :/
2.maddeyi anlayamazsınız beyler sizin vücut hatlarınız bizimki gibi değil 3.madde estetik olayını sevmiyorum nasılsan öyle kal orijinal insan özledik (sağlık sorunları hariç) 5.madde tiksiniyorum aşırı uzun tırnaga bakmaktan bakımlı biraz uzun olmasının zararı yok (temiz olacaksa) 7.madde dert değil ayrı odalarda da izlenir hayatın sonu değil 9.madde dozunda olmalı evet kadınız ama et değiliz 9.madde kadınlar değil erkeğe de yakıştıramıyorum bitti1.Aşırı makyaj ve süslenme
Tartışmalı bir konu. Cosplay tarzı bir durum yoksa evet aşırı makyaj hoş değil.
2.Alışveriş
Çok anladığım bir konu değil. Pantalon alacaksan gider alırım. 40 dükkan gezip en son girdiğim ilk dükkana dönüp ilk elime alıpta bıraktığımı almam..Kadınlar anladı ne demek istediğimi..
3.Estetik
Nefret etme değil. Yakışıyorsa sorun yok ama bazı kişiler abartıyor. Ağızları affedersiniz at ağzına yada ne biliyim balık ağzına benziyor. Çok gülüyorum..
4.Saçlar
Saç mevzusu çok derin. Azıcık ucundan saç fetişim var. Bu konuya girersek çıkamayız.
5.Uzun tırnaklar
Yaa geçenotobüste gördüm abartmıyorum 2-3 cm uzunluğunda tırnak yaptırmış. Arkadaş yapmayın beaa. Bari 1 cm i geçmesin. Gerçi o bile uzun ama...
6.Her şeyden şikayetçi olan kadınlar
Bu sadece kadınlar için geçerli değil...
7.Film zevkleri
Burda bende sorun var sanırım. Öyle maç falan izlemeyi çok seven biri değilim. Alır kollarıma izlerim yani..Daha iyi maçtan..
8.Kadınların az yemek yemesi
Az yemek yemesi demeyelim de aşırı seçici olması sorun olabilir..
9.Aşırı dekolte
Şimdi burada biraz şey tarafımız ağır basacak. Neydi o tam adlandıramadım. Dekolte severiz ama ilişki durumunu önce bi gözden geçirmemiz lazım..
10.Küfür ve argolu konuşmak
Yerinde ve dozunda candır.
Narsisther şeyden şikayet eden insan kadar yıpratıcı başka bir şey cidden olamaz... bir de bunun manipülatif olan insan kısmı var Allah korusun net ama çok net neresinden dönersen kardır , düzelir deme DÜZELMEZ kaç amk fjdshshshh
sonra beni niye övüyosunuz , bıyık bırakcam falan cbxbxbdbd yaa ne bıyıgı parti kur genclik kollari baskani olayim cnx cbzxbbxBen alışveriş sevmem hele avm hiç sevmem herşeyi netten yada değişikli pazarlardan bulur alırım.
Eskitememde çok sevdiğim bir kıyafeti yıllarca giymeyi severim. Moda falan takılmam insan kendine yakışanı giymeli.
olm beni neden sevmediniz yaaa
10 üzerinden 8-9um var benim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.