haydaaa, harbiden lan hhahaha@Sertan bu sen misin aynı sen gibi tepkiler veriyorda :d
haydaaa, harbiden lan hhahaha@Sertan bu sen misin aynı sen gibi tepkiler veriyorda :d
Ruh ikizin gibi Sjsjsjhaydaaa, harbiden lan hhahaha
benzetilmekten hoşlanmamış arkadaş :dRuh ikizin gibi Sjsjsj
Evet nevi şahsına münhasırmış sen anonimsin çünkü demibenzetilmekten hoşlanmamış arkadaş :d
:d yok daha memeler harbidenEvet nevi şahsına münhasırmış sen anonimsin çünkü demi
Al işte Sjsssj:d yok daha memeler harbiden
Gayet normal. Asil sappadanak konudan cikarsak ortada bir sorun var demektir.Konudan çıkamamanız Peki
Bebeleeeer Bebeleeeer şarkısını ilk öyle anlamıştım memeleer memeleeeryok daha memeler
başka hangi şeyleri nasıl anladigin konusunda bir konuşma yapmamız gerekiyor gjxjfBebeleeeer Bebeleeeer şarkısını ilk öyle anlamıştım memeleer memeleeer
Yanlış anlaşılacak şeyler olacak gibi vaziyet albaşka hangi şeyleri nasıl anladigin konusunda bir konuşma yapmamız gerekiyor gjxjf
mevzii de beni yalnız bırakma djsnsjYanlış anlaşılacak şeyler olacak gibi vaziyet al
Omuz omuza mücadele bu..... Tüfeğin tutukluk yaparsa diye yanında olacağım kahramanım....mevzii de beni yalnız bırakma djsnsj
Abooo tüfeğin tutukluk yapar da hedefi vuramazsan ben vururum merak etme dedi...Omuz omuza mücadele bu..... Tüfeğin tutukluk yaparsa diye yanında olacağım kahramanım....
Mevzi dedi............ Büyük çatışmadayızAbooo tüfeğin tutukluk yapar da hedefi vuramazsan ben vururum merak etme dedi...
Kavgada denmez bu bee...
ahhh bee @Fluffy şu vefalı halin 🚬🚬 tüfegim tutukluk yaparsa veiririm onu senin eline ellerimle korurum seni fjdjdjsjjshs hayırrrdırrrr agaaa fjddhsbbsOmuz omuza mücadele bu..... Tüfeğin tutukluk yaparsa diye yanında olacağım kahramanım....
Sizin düşkünlüğünüz neyeHerkes herşeye düşkün napalım (:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.