Benim bu sevdam bebeklikten geliyor. Annem acı biber sürmüş yine de yıldıramamış... Acılıda seviyoruz. Şimdi bu aşk değil de nee????
Bende diyorum, bu aci sevdasi nerden geliyo 😁
Benim bu sevdam bebeklikten geliyor. Annem acı biber sürmüş yine de yıldıramamış... Acılıda seviyoruz. Şimdi bu aşk değil de nee????
Biz bu sevdaya bir günde gönül vermedik 😁Bende diyorum, bu aci sevdasi nerden geliyo 😁
bir de tabi atalarımızın cok güzel bir sözünu paylaşmak istiyorum musaadenizle
bir bardak süt için inek satın alınmaz cjdjsjdnaidjfi
Detaylara takılmamak lazım. Önemli olan özü..Pardon da o nasıl meme tepegöz gibi tövbe est....
Ne özü bu keçiboynuzu özü mü ? SjsjsjDetaylara takılmamak lazım. Önemli olan özü..
Mevzumuzun özü meme..Ne özü bu keçiboynuzu özü mü ? Sjsjsj
@Sertan bu sen misin aynı sen gibi tepkiler veriyorda :dyok daha memeler
Arkadaşım da sen gibi serseri biraz cevap tarzınız aynı olduğu için takıldım. Enerjini sevdim =)nevi şahsına münhasır biri olduğumu düşünüyorum.
@Serçe kabım delik deşik şuan beni nasil başkasına benzetirsin djzjdj
bende seni sevdim be @Serçe umarım hep sevişiriz fjdjxbArkadaşım da sen gibi serseri biraz cevap tarzınız aynı olduğu için takıldım. Enerjini sevdim =)
memeler mi ?sağ gösterip sol vuruyolar aslında ama neyse sihri bozmiim yine
eğer bu soruna cevap verirsem tüm gizem ortadan kalkar ama farukkk...........memeler mi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.