Buyuk bir travma olmadi insallah 😂Az önce erkek olduğumu öğrendim djnxkxmc
ben konserde gibi şarkı söylüyomBuyuk bir travma olmadi insallah 😂
Büllük nedir ?Hiç birini yapmadım ben yav. Ya yıkanırım ya da büllükle ilgilenirim.
Büllük nedir ?
İlk defa duyuyorum gerçekten
😄
Anladım.Erkek üreme organı
banyoda tütüsü yakıp ortamın kötü enerjisinin dagılmasini sagliyoriz oncelikle , ardından uygun playlisti ayarlayip kendimizi gevşetyoruz , yeni havlular banyo peteginde isinmaya biraklyor , dolaba bakıp yeni kıyafetler secilyor , ardindan su uygun sicakliga ayarlanip şırıl şırıl akarken soyunuluyor , kokusundan memnun olunan organik dus jeli ten ile birlestrilip yine organik bir lif yardimiyla ovalana ovala vucudun her yerini itinayla temizleniyor ardindan sac tipine uygun sampuanla saclar yikanip ihtiyac dahilindeyse krem kullanilarak saclar tamamlaniyor , banyoda kil kalmadigindan emin olana kadar banyo kontrol ediliyor , yüz jeli kullarak yüz de yikandiktan sonra tonikle derinlemesine bir temizlik ve yüz kremi yuzumuzu tamaliyoruz , dis fircalama nemlendirici derken saclari nemli kalacak kadar kurutma, kiyafet giyimi ve hepsi bu kadar.@uchiha senin yorumunu göremedim
Bunnar benim neden hic aklima gelmedi.ilginc bir deneyim olabilir....banyoda tütüsü yakıp ortamın kötü enerjisinin dagılmasini sagliyoriz oncelikle , ardından uygun playlisti ayarlayip kendimizi gevşetyoruz , yeni havlular banyo peteginde isinmaya biraklyor , dolaba bakıp yeni kıyafetler secilyor , ardindan su uygun sicakliga ayarlanip şırıl şırıl akarken soyunuluyor , kokusundan memnun olunan organik dus jeli ten ile birlestrilip yine organik bir lif yardimiyla ovalana ovala vucudun her yerini itinayla temizleniyor ardindan sac tipine uygun sampuanla saclar yikanip ihtiyac dahilindeyse krem kullanilarak saclar tamamlaniyor , banyoda kil kalmadigindan emin olana kadar banyo kontrol ediliyor , yüz jeli kullarak yüz de yikandiktan sonra tonikle derinlemesine bir temizlik ve yüz kremi yuzumuzu tamaliyoruz , dis fircalama nemlendirici derken saclari nemli kalacak kadar kurutma, kiyafet giyimi ve hepsi bu kadar.
banyoda tütüsü yakıp ortamın kötü enerjisinin dagılmasini sagliyoriz oncelikle , ardından uygun playlisti ayarlayip kendimizi gevşetyoruz , yeni havlular banyo peteginde isinmaya biraklyor , dolaba bakıp yeni kıyafetler secilyor , ardindan su uygun sicakliga ayarlanip şırıl şırıl akarken soyunuluyor , kokusundan memnun olunan organik dus jeli ten ile birlestrilip yine organik bir lif yardimiyla ovalana ovala vucudun her yerini itinayla temizleniyor ardindan sac tipine uygun sampuanla saclar yikanip ihtiyac dahilindeyse krem kullanilarak saclar tamamlaniyor , banyoda kil kalmadigindan emin olana kadar banyo kontrol ediliyor , yüz jeli kullarak yüz de yikandiktan sonra tonikle derinlemesine bir temizlik ve yüz kremi yuzumuzu tamaliyoruz , dis fircalama nemlendirici derken saclari nemli kalacak kadar kurutma, kiyafet giyimi ve hepsi bu kadar.
Maşallah .banyoda tütüsü yakıp ortamın kötü enerjisinin dagılmasini sagliyoriz oncelikle , ardından uygun playlisti ayarlayip kendimizi gevşetyoruz , yeni havlular banyo peteginde isinmaya biraklyor , dolaba bakıp yeni kıyafetler secilyor , ardindan su uygun sicakliga ayarlanip şırıl şırıl akarken soyunuluyor , kokusundan memnun olunan organik dus jeli ten ile birlestrilip yine organik bir lif yardimiyla ovalana ovala vucudun her yerini itinayla temizleniyor ardindan sac tipine uygun sampuanla saclar yikanip ihtiyac dahilindeyse krem kullanilarak saclar tamamlaniyor , banyoda kil kalmadigindan emin olana kadar banyo kontrol ediliyor , yüz jeli kullarak yüz de yikandiktan sonra tonikle derinlemesine bir temizlik ve yüz kremi yuzumuzu tamaliyoruz , dis fircalama nemlendirici derken saclari nemli kalacak kadar kurutma, kiyafet giyimi ve hepsi bu kadar.
abi senin rutinin ne güzelmiş canım çekti, bir sonraki duşa birlikte girebilir miyiz...............banyoda tütüsü yakıp ortamın kötü enerjisinin dagılmasini sagliyoriz oncelikle , ardından uygun playlisti ayarlayip kendimizi gevşetyoruz , yeni havlular banyo peteginde isinmaya biraklyor , dolaba bakıp yeni kıyafetler secilyor , ardindan su uygun sicakliga ayarlanip şırıl şırıl akarken soyunuluyor , kokusundan memnun olunan organik dus jeli ten ile birlestrilip yine organik bir lif yardimiyla ovalana ovala vucudun her yerini itinayla temizleniyor ardindan sac tipine uygun sampuanla saclar yikanip ihtiyac dahilindeyse krem kullanilarak saclar tamamlaniyor , banyoda kil kalmadigindan emin olana kadar banyo kontrol ediliyor , yüz jeli kullarak yüz de yikandiktan sonra tonikle derinlemesine bir temizlik ve yüz kremi yuzumuzu tamaliyoruz , dis fircalama nemlendirici derken saclari nemli kalacak kadar kurutma, kiyafet giyimi ve hepsi bu kadar.
nasıl da kişisel temizliğine önem veriyor 🤗abi senin rutinin ne güzelmiş canım çekti, bir sonraki duşa birlikte girebilir miyiz...............
hayır seda hanım , evin içinde tercih etmiyorum@uchiha en sonda parfüm sıkıyorsunuzdur muhtemelen.
😄
orasını karıştırma şimdi 😅Çıkışta kim kokluyor ?
HeycanlandimmmBizi de alin siz cikin 😝
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.