Aynı mesajı bulamam ki ayyy ben girdiğimde bazı ilginç veya komik bulduklarımı paylaşıyorum
Seni kandirmislarYemege davet ediyorsun, kabul ederse coktan ozrunu kabul etmis demektir, makul olman kafi olur
Seni kandirmislar
Herkese yürü o zaman değerli olursun.
En flörtöz burç olarak ders verebilirsin@dinamickaygısız basimi agrittin, konudan soguttun abv: ))
biz de ciddiye alıp konuşuyoruz o konuda yazın bizeAynı mesajı bulamam ki ayyy ben girdiğimde bazı ilginç veya komik bulduklarımı paylaşıyorum
Acikmistir.Affetmeyecek kadin niye kabul etsin yemeği ?
Acikmistir falan deme de 🤣
Biz mevzu üzerinden yola çıkıyoruzbiz de ciddiye alıp konuşuyoruz o konuda yazın bize
Erkek ırıspısı diyoz biz bunlara.Kasar degerli allah icin 😜
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.