Aferin hee ışık görüyorum sendekanka konser bileti al , sinema bileti falan al , biletleri at emrivaki yap hem beraber biseyler yaptıkca konusacak seyler de olur , ha bence konuşmuyor olmak daha mantıklı ama sen bilirsin tabii
sagol sensei cjjsjcsAferin hee ışık görüyorum sende
Ama bir şeyler de bilmek lazım bazısı ile hiç konuşulmuyor @uchiha çabalamış yine jfjxj işte öyle öyle adımlar atarak uchiha kardeşimiz gibi başlamak lazım bir yerdenNeden düsünüyorsun ki demek ki dogru kisi degil. Ayni kafa insan olsa sorun olmazdi.
salla gitsin : )
Ama bir şeyler de bilmek lazım bazısı ile hiç konuşulmuyor @uchiha çabalamış yine jfjxj işte öyle öyle adımlar atarak uchiha kardeşimiz gibi başlamak lazım bir yerden
Birbirini hiç tanımayan, aynı ortamı paylaşmamış ya da ortak bir şeylerde tamamlanmayanlar için başlangıçlar zor olur 🤔 biraz tanımaya başladıkça onlar da açılırbenim kafa baska calisiyor iste..
Duvarlarim cok kalin olunca : )
aslında çabalamazdım ama çok masum izah etmiş kendini goygoy yapmak gelmedi içimdenAma bir şeyler de bilmek lazım bazısı ile hiç konuşulmuyor @uchiha çabalamış yine jfjxj işte öyle öyle adımlar atarak uchiha kardeşimiz gibi başlamak lazım bir yerden
Birbirini hiç tanımayan, aynı ortamı paylaşmamış ya da ortak bir şeylerde tamamlanmayanlar için başlangıçlar zor olur 🤔 biraz tanımaya başladıkça onlar da açılır
aslında çabalamazdım ama çok masum izah etmiş kendini goygoy yapmak gelmedi içimden
ikisi bir arada oturup dogru düzgün sohbet edememisler , o sirayi okuyunca ben kafamda noktaladim bile : )
İşte biraz çaba ve atılımcı ruhu erkelerden bekliyoruz kadınlar daha çekingen olabilirler ya da erkeğin kötü emellerinin oyuncağı olmaktan çekinebilirler
Hayırlısı diyelimo cabalamak erkeklere dair olsun bence.
Zeki bir adam , bir kadini sair yaptirabilir. ; )
İyi de taktikle, planla yürüyecek birşey değildir ki uyuştu iseniz bir anda akar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.