Erkek Olarak Nasıl Daha Flörtöz Olurum?

Fluffy

🐼
Elmas Üye

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
kanka konser bileti al , sinema bileti falan al , biletleri at emrivaki yap hem beraber biseyler yaptıkca konusacak seyler de olur , ha bence konuşmuyor olmak daha mantıklı ama sen bilirsin tabii

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
kanka konser bileti al , sinema bileti falan al , biletleri at emrivaki yap hem beraber biseyler yaptıkca konusacak seyler de olur , ha bence konuşmuyor olmak daha mantıklı ama sen bilirsin tabii
Aferin hee ışık görüyorum sende

• Haha
Tepkiler: CaT

Cherry

Elmas Üye
Neden düsünüyorsun ki demek ki dogru kisi degil. Ayni kafa insan olsa sorun olmazdi.

salla gitsin : )

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Neden düsünüyorsun ki demek ki dogru kisi degil. Ayni kafa insan olsa sorun olmazdi.

salla gitsin : )
Ama bir şeyler de bilmek lazım bazısı ile hiç konuşulmuyor @uchiha çabalamış yine jfjxj işte öyle öyle adımlar atarak uchiha kardeşimiz gibi başlamak lazım bir yerden

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
benim kafa baska calisiyor iste..

Duvarlarim cok kalin olunca : )
Birbirini hiç tanımayan, aynı ortamı paylaşmamış ya da ortak bir şeylerde tamamlanmayanlar için başlangıçlar zor olur 🤔 biraz tanımaya başladıkça onlar da açılır

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Ama bir şeyler de bilmek lazım bazısı ile hiç konuşulmuyor @uchiha çabalamış yine jfjxj işte öyle öyle adımlar atarak uchiha kardeşimiz gibi başlamak lazım bir yerden
aslında çabalamazdım ama çok masum izah etmiş kendini goygoy yapmak gelmedi içimden

Cherry

Elmas Üye
Birbirini hiç tanımayan, aynı ortamı paylaşmamış ya da ortak bir şeylerde tamamlanmayanlar için başlangıçlar zor olur 🤔 biraz tanımaya başladıkça onlar da açılır

gercekten cok haklisin. cabalamak herzaman dogru olandir.

Ben ISIK göremedigim zaman , ki cok nadir görebilirim. Ugrasmam yani : )

Cherry

Elmas Üye
ikisi bir arada oturup dogru düzgün sohbet edememisler , o sirayi okuyunca ben kafamda noktaladim bile : )

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
aslında çabalamazdım ama çok masum izah etmiş kendini goygoy yapmak gelmedi içimden
ikisi bir arada oturup dogru düzgün sohbet edememisler , o sirayi okuyunca ben kafamda noktaladim bile : )

İşte biraz çaba ve atılımcı ruhu erkelerden bekliyoruz kadınlar daha çekingen olabilirler ya da erkeğin kötü emellerinin oyuncağı olmaktan çekinebilirler

Cherry

Elmas Üye
İşte biraz çaba ve atılımcı ruhu erkelerden bekliyoruz kadınlar daha çekingen olabilirler ya da erkeğin kötü emellerinin oyuncağı olmaktan çekinebilirler

o cabalamak erkeklere dair olsun bence.

Zeki bir adam , bir kadini sair yaptirabilir. ; )

chevy

Gümüş Üye
Zorlama olan bir şey olmaz be dostum derdim karşımda olsaydı o kişiye. Bazı insanlar vardır muhabbet edebilmek için konu aramazsın. Muhabbet kendiliğinden yürür gider. Kendiliğinden yürümeyen bir muhabbet içinde olduğunu görüyorsan doğru kişi değildir tanımı çıkar ortaya. Gerçi doğru kişide tam olarak ne anlama geliyorsa.
Neyse üzüldüm bu arkadaş için

Üst Alt