Dünya ahiret bacımsın diyebiliriz bence 😬Tüm bunları yapınca yinede baştan çıkmıyorsa napıcaz?
Şunu soru kategorisinden açsaydın keşke @Cherry biri yapmalı bunu 🤪Peki hocam erkekler nasıl baştan çıkarcak![]()
Yıkanmak istemeyen birinin konusu yok muydu dün? 2 ay?"Birlikte duşa girin:"
Öneriye bak..Bunları yapabilmek için zaten baştan çıkmış olması gerekmiyor mu bu erkeklerin?
Yıkanmak istemeyen birinin konusu yok muydu dün? 2 ay?
Nükleer başıkla öpüşülür yoklukta 🤪🤪🤪🤪🤪O ama başka bişi. 2 ayda bir yıkanan adamla zaten ne işin olacak? Niye baştan çıkarasın onu? Mantıklı mıyım? Çok.
Nükleer başıkla öpüşülür yoklukta 🤪🤪🤪🤪🤪
Napalım adamla evlenmiş bir kere kadın boşanmıyor aynı evde yaşamanın ve evli olmanın getirdiği sorumluluk gereği öpüşceklerBi de biz erkeklere azgın derler. ASAS
Napalım adamla evlenmiş bir kere kadın boşanmıyor aynı evde yaşamanın ve evli olmanın getirdiği sorumluluk gereği öpüşcekler
Kimseye iyi niyet borcun yok. Duygusal, ruhsal, cinsel (artık beklentin neyse) anlamda tatmin etmiyorsa oyun dışı eder, yeni oyuncuyla devam edersin... Kaybeden üzülsün.Tüm bunları yapınca yinede baştan çıkmıyorsa napıcaz?
Vejetaryendir kesin yoksa affetmezdi
yok yok, sonradan yiyo.dVejetaryendir kesin yoksa affetmezdi
Mutlu son buyok yok, sonradan yiyo.d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.