Onun istemesine ne gerek var kanks ben istiyorum yetmez mi 😒 mecbur o da istiycek 💅bakalım o da istiyor mu ona bi sor istersen önce ben direkt şeyaomayım
Onun istemesine ne gerek var kanks ben istiyorum yetmez mi 😒 mecbur o da istiycek 💅bakalım o da istiyor mu ona bi sor istersen önce ben direkt şeyaomayım
haydaaa.. gelir gelmekte olan tartışma askdaskOnun istemesine ne gerek var kanks ben istiyorum yetmez mi 😒 mecbur o da istiycek 💅
Bende tam bunu söylemeye çalıştım aslında :)hayır düşmem buna. bu ne böyle. sesi yok cismi yok.
hatun baştan çıkaracaksa seviyosak birbirimizi çok bişi yapmasına gerek var mı ki :d naçizane tabii.
diğer erkekler nasıl düşünür bilemem. ama çevremden biliyorum etek etkin bi faktör onaylıyorum
Yüzünü nerede gördün acaba 😂tutun beniii
kızın yüzü ne güzelmiş öyle ya maşallah allah sahibine bağışlasınn
Benim beyim yapmaz……haydaaa.. gelir gelmekte olan tartışma askdask
Hayal gücü geniş bi arkadaş yüzü de güzeldir diye düşündü zahirYüzünü nerede gördün acaba 😂
gerisini okumadım resmen bize salak denmiş.....Aslında birçok şey erkekleri baştan çıkartmak için yeterli olabilir
Belki yüzü çirkin bunu hesaba katmamış ama 😀Benim beyim yapmaz……
Hayal gücü geniş bi arkadaş yüzü de güzeldir diye düşündü zahir
Neyse sonunda bana kalcak nasılsa 💅Belki yüzü çirkin bunu hesaba katmamış ama 😀
Sadece sana bakmasını sağla o zaman canım 😀Neyse sonunda bana kalcak nasılsa 💅
bu konuda da destek lazım olabilir bi tutam belki .DSadece sana bakmasını sağla o zaman canım 😀
Her zaman 😀bu konuda da destek lazım olabilir bi tutam belki .D
Napiim göz bandı mı takiim .s.sSadece sana bakmasını sağla o zaman canım 😀
Orasını da sen bulacaksın artık :)Napiim göz bandı mı takiim .s.s
Yalannnnnn yok öyle bişi.Mini eteğe hemen düşüyorlar zaten
Şaka şaka kısmı şaka arkadaşlar yanlış anlamayın..Nefes alın yeterli... Şaka şaka
Duyda inanma 😅Yalannnnnn yok öyle bişi.
Nefes alıyosa tamamdır etek falan formalite..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.