Siz mi alacaksınız kumandayıNeyin düştüğüne takılmayalım. Önemli olan kalbin görünmesi.. Yani posizyon..
Siz mi alacaksınız kumandayıNeyin düştüğüne takılmayalım. Önemli olan kalbin görünmesi.. Yani posizyon..
Hmm hatunun ilgisini çekesekce ne den olmasın.. Tersini düşünmüştük biz ama önemli olan sonuç..Siz mi alacaksınız kumandayı
Dolgunsa bakarlarO değil de aklıma geldi. Gelmişken yazıyım dedim. Konuşanlar diye bir program var. O program sayesinde popo meraklısı çok hatun olduğunu öğrendim. O zaman kadar sadece erkekler meraklı sanıyordum..
hmm değildir yaa sanırım..Dolgunsa bakarlar
Açma şimdi eski konuları... Adı üstünde eski.. Onlar bırakıldıkları yerler de güzeller..Eskiden Bi arkadaş söyledi bi arkadaşım başına geldi diyorlardı şimdi "konuşanlar" dan duyduk diyorlar @CipraLex
Popoyu söylemesene ya gözümün önüne geldiO değil de aklıma geldi. Gelmişken yazıyım dedim. Konuşanlar diye bir program var. O program sayesinde popo meraklısı çok hatun olduğunu öğrendim. O zaman kadar sadece erkekler meraklı sanıyordum..
Aranan ErkekBana iki güzel şey söyledi mi hatun, hemen kışkırıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.