Siyah daha cezbedicidir..Kırmızı pelerin işe yarar
Düşünmeyin çok
Siyah daha cezbedicidir..Kırmızı pelerin işe yarar
Düşünmeyin çok
Bakıyorum da dayı senin libidonu yükseltmiş ? SjsjsjSiyah daha cezbedicidir..
Yok o nun yüzünden düşüş yaşadım.. Kendimi sorguladım bir süre acaba diyerekten.. Çünkü ilk sefer değildi o daha öncede başıma gelmişti..Bakıyorum da dayı senin libidonu yükseltmiş ? Sjsjsj
Evet söylenmezRüyada yalan söylenmez diye ögretilmisti bana kücükken, rüyalar bana hep cok kutsal gelir o yüzden bu kozu hic kullanamadim jdjdj
Kesin bilgi mi?Evet söylenmez
Çok kesinKesin bilgi mi?
Eee benim arada birilerine yalan söylediğim rüyalarım rüya değilmiy di acaba? Len yoksa rüya ile hayal dünyam birbirine mi girdi..Çok kesin
@CipraLex konuyu dağıtmayalım bize hemen sizi nasıl kışkırtmamız gerektiğini öğretin lütfen (:Eee benim arada birilerine yalan söylediğim rüyalarım rüya değilmiy di acaba? Len yoksa rüya ile hayal dünyam birbirine mi girdi..
he rüya bide hayal sorunsali var.. ben onu daha cok gercekmiydi yoksa hayalmiydi simdi bu diye karistirdigim oluyor sende de rüyalarda demekkiEee benim arada birilerine yalan söylediğim rüyalarım rüya değilmiy di acaba? Len yoksa rüya ile hayal dünyam birbirine mi girdi..
Nefes alıyosanız tamamdır benden yana sorun yok..@CipraLex konuyu dağıtmayalım bize hemen sizi nasıl kışkırtmamız gerektiğini öğretin lütfen (:
Arada hepsi birbirine giriyor. Hayal rüya gerçek... Kelle paça çorbası misali... O durumlarda en güzeli kenara çekilip susmak...he rüya bide hayal sorunsali var.. ben onu daha cok gercekmiydi yoksa hayalmiydi simdi bu diye karistirdigim oluyor sende de rüyalarda demekki
Arada hepsi birbirine giriyor. Hayal rüya gerçek... Kelle paça çorbası misali... O durumlarda en güzeli kenara çekilip susmak...
Öğlen saati geldi. Açlık durumları.. Bi kelle paça olsada içsek..Bazen bi mola vermek iyidir, umarim ayni konu hakkinda konusuyoruzdur jsjsjs
ne kadar tatlısın tanışalım mı askjhdajgdSen hayvansın denedik bekleyip göreceğiz....................
Hmmmm mantikli gibimmmm...Kumandayı koltuğun altına düşürün. Sonra almak için koltuğun altına doğru eğilin, erkeğiniz kendiliğinden kışkıracaktır…
Kumandayı mı düşüreceksiniz?Hmmmm mantikli gibimmmm...
Neyin düştüğüne takılmayalım. Önemli olan kalbin görünmesi.. Yani posizyon..Kumandayı mı düşüreceksiniz?
İşe yaradı kızlar demek ki erkeklere sen hayvansın diyince oluyorne kadar tatlısın tanışalım mı askjhdajgd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.