Ördek ve tavşan yedim (tadına baktım sadece) damak tadımla uyuşmadı ya da ben ön yargılı yaklaştımSiz hic ördek yediniz mi , ben bayiliorum ya: )
Ördek ve tavşan yedim (tadına baktım sadece) damak tadımla uyuşmadı ya da ben ön yargılı yaklaştım
Karnını doyur da ne olursa oldu artık ortamevet simdi sen söyleyince aklima geldi.
Et denetlenmeside kalkti artik : )
Afiyet olsun çiçeğimbende yanliklikla tavsan yemistim
daha asla yemem
ama ördege hayir demem : )
Ördek değil de bizim oranın Kaz'ı meşhurdur. Tavsiye ederimSiz hic ördek yediniz mi , ben bayiliorum ya: )
Ördek kalbi çok güzel oluyor daSiz hic ördek yediniz mi , ben bayiliorum ya: )
Afiyet olsun çiçeğim
Yanlışlıkla nasıl yedin? Etin tavşan olduğunu mu söylemediler
Şifa olsun, belki de o ete ihtiyacı vardı vücudunun o anTunusa gitmistim : )
Domuz olan sunlar, su taraftakiler degil deyince..
deniz ürünleri ile de pek aram yok balik haric, ne varsa koydum tabaga.
sonr abir et vardi böyle kemiginden cok koly ayriliordu , ne eti bu falan derken.
Tavsanmis
Şifa olsun, belki de o ete ihtiyacı vardı vücudunun o an
tüpte pişen döner birde lavaşları gaz ocaklarına dayıyorlar al sana sokak lezzetiSadece sokak lezzetlerini seviyorum dışarda.
Ben kor da pişenlerden bahsetmiştim ama:)tüpte pişen döner birde lavaşları gaz ocaklarına dayıyorlar al sana sokak lezzeti
sokak satıcıları mangal kömürüne para harcamıyor pratik değil pisliği varBen kor da pişenlerden bahsetmiştim ama:)
hesaplar sizden diyeceğim arkadaşlara
Gidin siz bye byeeeee sizeDaha çok bekler @Cherry
Biz bize gideriz. O kalsın.
Beni dışlama içleAga ne ya ıyy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.