Zamlardan oNe yediğin önemli ama şuan malum porsiyonlar yok gibi bişey
Zamlardan da 40 gram tavuk döner satıyorlar Kızılay'daZamlardan o
Tavuksa tabii daha... MfkdjdZamlardan da 40 gram tavuk döner satıyorlar Kızılay'da
Seni aç bırakmam inş yemek seçmiyorsundur
Zamlardan da 40 gram tavuk döner satıyorlar Kızılay'da
Hindi ayağı diyenler var bilmiyorum cesaret edip yiyemedimTavuksa tabii daha... Mfkdjd
Ankara’da martı var mı?Tavuksa tabii daha... Mfkdjd
Keklik diyenler de varHindi ayağı diyenler var bilmiyorum cesaret edip yiyemedim
İlla kanatlı canlı olmak zorunda bile değil ete benzer bir şey de olabilir :dAnkara’da martı var mı?
Keklik pahalıKeklik diyenler de var
Neblembeğn @Tupac et çıkıyor mu ondan ya?Keklik pahalı
Hindi ayağı diyenler var bilmiyorum cesaret edip yiyemedim
Yemedim ama şarkısını bile yapmışlar , demek ki güzelNeblembeğn @Tupac et çıkıyor mu ondan ya?
Doğu sentezli dünya mutfaklarında görüyorum tavuktan daha çok gideri var sanki 🤔 minik minik kuşlar
Türk gençliği açlıktan ne yediğini bilmiyor. Ya doğru düzgün bir yerden yiyelim dediğinde bile At eti mi İt eti mi bilemiyoruzyemeyin öyle seyler ya: )
Türk gençliği açlıktan ne yediğini bilmiyor. Ya doğru düzgün bir yerden yiyelim dediğinde bile At eti mi İt eti mi bilemiyoruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.