Kaşık kadar değil yani
En münasibidir efem hayırla büyütünKaşık kadar değil yani
Aklıma getirdi @EruÇok korkuyorum bu durumu yaşamaktan. yeni yeni yokluğuna alışıyorum. Hatta alışamıyorum. Düşüncelerimin bir köşesine sızıveriyor hala elimde olmadan.
Bu durumdayken fotoğrafını dahi görmek içimi yakıyor. Kanlı canlı, yüz yüze gelsek herhalde beyin kanaması geçiririm.
10 yaşından beri tık yok muBende sizin yaşadığınız duyguların hiçbiri yok. En son 10 yaşında aşık oldum, daha da öyle hiç aşık olmadım. Ben % 100 doğal odunum sanırım. Başka açıklaması yok. (Slav bir kızla karşılıklı hoşlaşma dışında, çok da bir şey olmadı hani etkilenme babında.)
Bir iki çitilediğim oldu da öyle ciddi değildi. Bakıyorum ve düşünüyorum hayatıma giren kızların tamamıyla hiç ciddi ilişkilerim olmamış.10 yaşından beri tık yok mu
Hayırlısı be gülüm Her kalp gerçek aşkı yaşamalı ölmeden sen de yaşarsın gün olurBir iki çitilediğim oldu da öyle ciddi değildi. Bakıyorum ve düşünüyorum hayatıma giren kızların tamamıyla hiç ciddi ilişkilerim olmamış.
Aslında öpüşme filan oldu da, aşırı duygusallık olmadı. Ya da karşımdaki kızda vardı bende duygusallık yoktu bilemiyorum.Hayırlısı be gülüm Her kalp gerçek aşkı yaşamalı ölmeden sen de yaşarsın gün olur
Sevmediğin kızı mı öptün?Aslında öpüşme filan oldu da, aşırı duygusallık olmadı. Ya da karşımdaki kızda vardı bende duygusallık yoktu bilemiyorum.
Yani sevdik de aşık olmadık herhalde ne bileyim. Hiç düşünmedim o taraflarını.Sevmediğin kızı mı öptün?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.