Yine konuyu başka bir mecraya taşıdığımıza göre, dağılabiliriz.
Şükür burdan cikalim artik .
Yine konuyu başka bir mecraya taşıdığımıza göre, dağılabiliriz.
@alcatraz da elden ele verip durmayın yazardı herhaldeNe verirsen elinle, o gelir seninle nasıl?
Bu iyi bir şey değil ama
El elden üstündürBu iyi bir şey değil ama
Bir sonraki elimi görmen, hamle hatası yaptırır bana.
Bunu demiştim ama.El elden üstündür
Ele güne karşi yapayalnız bu oldu muEl ele el ele verin çocuklar @Chen
Yalnız değildir, yalnız olsa duramazdı. Etrafında pervane olanları / olmak isteyenleri görmüyordur.Ele güne karşi yapayalnız bu oldu mu
enn sevdiklerimdensin bu sitede söylemiş miydim ?
enn sevdiklerimdensin bu sitede söylemiş miydim ?
bu sitede en sevdiklerimdensin <3Yoo söylemedin
diyeceğim o ki bu akşam bütün delikleri doldurduk hcbsbcbxbxbdbd icaaaaaaardiiiiiiiiiiiiii ahhhh ulannnn ne maçtı beee@Lafebesi nin gelip eliminen dayı eliminen diye kaynak yapmasını bekliyorum
benim gözlerime bakabiliyor olman kafiydi aslinda@Lafebesi profil resmindeki gözlere bakamiyorum mesela, yan yana fazla delik, inisli cikisli biseyler oldumu ben böyle 😱😱😱😱
benim gözlerime bakabiliyor olman kafiydi aslinda
rövanş bizim işimiz bcbdbdf xhsbdbd zhsbdbdbd d
demek rövanşlı seviyosun xhdbdbTam aradigim arkadas djsjsjhsjd rövanṣli falan dhjsjs
Evet çıkıyor bazen içinden 🚬delik değil de marul ayıklamaktan korkuyorum
aniden bir böcek belirir diye içim ürperiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.