Buna inanirim ya hafizadan çıkmak bilmiyor görsellerBen şey görmüstüm, cok cola icen böbrek taşı oluyor diyE böbrek taşı dolu böbrek.. o hissi anlatamiyorum.. korku değil tüm vucudum karincilaniyor gibi..
HANGİSİ ACABA?
Top top olan mı? Onlar meyve değil mi ya? Aklımla oyun oynama şimdi 😂Top top olan kirmizi hepsi hersey aman tanrim cikiyorum ben bu konudan dhsjjdjd göremicem daha fazla
Top top olan mı? Onlar meyve değil mi ya? Aklımla oyun oynama şimdi 😂
Heee bende meyveleri diyorsun sandım. Elin üstünde öyle bişey çıktı diyeceksin diye korktum valla. Elim ayağım boşaldıMeyvenin üzerindeki ufak topurcuklar varya jdjdj illa boyayayimmi illa bakayimmi bi daha djdjjd
Heee bende meyveleri diyorsun sandım. Elin üstünde öyle bişey çıktı diyeceksin diye korktum valla. Elim ayağım boşaldı
Neyse kadının elindeki meyveleri ye bence. Ekşi ekşi iyidir, meyvelerin adını unuttumTöbe deee vallahi kafayı yerim
Neyse kadının elindeki meyveleri ye bence. Ekşi ekşi iyidir, meyvelerin adını unuttum
Kadının elinden meyve yemek bana daha çok yakışır. 😊Kadinin elinyen meyve yemek sana daha çok yakışır 😇
Farketmeseydin fark etmemiştim.Elinden olacaktı zaten 🤭
Ne verirsen elinle, o gelir seninle nasıl?@Lafebesi nin gelip eliminen dayı eliminen diye kaynak yapmasını bekliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.