Ben derim.Nie bana erkek düşmanı feminis dedin: )) amaaağğğ
Ben derim.
Ben erkeğim :d
Kıyamam sana en çok sen ye parasınıAğlarım
Yiyemeyeceğin lokmayı, ısırırsan yutamazsın!Herkese dominant, bana cilveli olsun.
Dadından yinmez.
Yiyemeyeceğin lokmayı, ısırırsan yutamazsın!
Çünkü bebeğim, çağımız her ne kadar değişmiş olsa hala içimizde Anadolu'dan kalan kültürümüz, davranış şekillerimiz var. Bizim kuşağımız henüz hepsi batılı anlamda evrilmedi. Bize göre güçlü kadın, alfa kadın, dominant kadın kelimelerine sığdırdığımız o kadına şekil verirken hiper maskülen tarz veriyoruz. Erkeksi değil bildiğin erkek olup çıkıyor :d. Aynı modelin alt kültürde tezahürü de eli maşalı, osmanlı kadını, erkek gibi kadın, erkek Fatma bu şekilde tanımlanır. Daha çok dırdırıcı, geçimsiz, kocasını her ortamda aşağılayan kadına dönüşür. Muhakkak ki zorlu yaşam şartları, güçlü görünmek için kendine kabuk ördürmüş iyice erkekleşmiştir.
Velhasıl çiçeğim domine edilmiş olmanın bize çağrıştırdığı şey sosyal hayattan çok yataktaki şekli oluyor :d
Domine kismi opsiyonel :*@Allahın Bereketi Űzerimde her halimi seviyor.. :dd
Pekiiii.. :*Domine kismi opsiyonel :*
İlk cümleyi yazmaya gelmiştim gidiyorum.Cilveli dominant en güzeli. Roller coaster gibi hayat yaşatır.
Link hani? 😅Daha önce biz bunlari anlattikkk hdhd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.