Bir sürü şey yazdım sildim. Fikirlerim hiçbir şeyi değiştirmeyecek maalesef. Bu zorlu evlilikler karakterini de değiştiriyor insanınCanım evet o kadar detay girmek istemedim günümüz erkeklerini yetiştiren annelerde bu Anadolu kadınları.
Her ne kadar ataerkil bir toplum olsakta çocuk yetiştirmede anneler büyük rol üstlenmiş babalar bu konuda geride kalmış.
Dolayısıyla çocuklara kendini dinletmek isteyen bir anne çoğunlukla sert, eli sopalı olmak durumunda kalmış.
Bununla büyüyen kişiler ilişkilerinde çok yumuşaklığı, müsamahayı kaldıramıyor.
Erkekler icin baba figürü zayıf o yüzden bugün dişil enerjili erkekleri konuşuyoruz.
Ben naz , cilveden ziyade gerçek sorumluluklar alındığında hem ilişkiyi hem sorumlulukları nasıl korumak gerektiğinden bahsetmek istedim.
Erkekler icin baba figürü zayıf o yüzden bugün dişil enerjili erkekleri konuşuyoruz.
zaten saf salak kadınında çok kaldığını düşünmüyorum,sadece bazılarına öle oluyorlardırNeden dominant denince akla sahibelik gibi seyler geliyor anlamiyorum.
Ben dominant kadin deyince sert kadin diye düsünüyorum. Ne yaptigini bilen , ne istedigini bilen. Tavrini koyabilen gibi.
Mimimimi prenses gibi saf salak olmamasi gerek bir kadin 7/24 .
zaten saf salak kadınında çok kaldığını düşünmüyorum,sadece bazılarına öle oluyorlardır
sizin bahsettiğiniz cinsiyetten bağımsız, ortalama insan aslında... herkesin erkekleşmek zorunda olduğu bir yaşam şekli?
canım bunlarda sevmez 7/24 çoğu erkeğin cilveli kadın anlayışı yeni kısmetse olur Cansel 🤪 ağzını eee-üüü yaparak konuşan sürekli ağzı kulaklarında garip bakışlar atanları cilveli sanıyorlar 😀
Kimse de demiyor bunun is hayatı var , topluma cikmasi var , baskalariyla muhatap olmasi var ama şuna katılıyorum dominant yada cilveli kadın anlayisini degistirmemiz gerek : )
Bana bakacak karnımı doyurup borç verecek kadın istiyorum.
O bana para versin ben de onu seveyim
Töbe töbe.Sen ne verebilirsin o kadina : ))
Ne vaad edebilirsin anlaminda sordum : )Töbe töbe.
Ne vereyim :d
Sevecem işte onu.Ne
Ne vaad edebilirsin anlaminda sordum : )
Sevecem işte onu.
Kalbimi verecem ona.
Ne dese yapacam.
Daha napayım :)
Sugar mommy değil mi o ya asdfghj
Hoşuna gider belki denemeden karar vermeKöleliğe karşıyım
Kötü şeyler yaparak parası ile ezerse?Bana bakacak karnımı doyurup borç verecek kadın istiyorum.
O bana para versin ben de onu seveyim
Sen ucundan azıcık çıtlat, ben yerken stil değiştiririmHer yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır demi @Günışığı
AğlarımKötü şeyler yaparak parası ile ezerse?
Ağlarım
Romantik maddiyatci iliski erkegi : )
Hanım hanım bana bak. :)
Sen hayırdır durum tespiti yapıyorsun ?
Hiçte bile öyle biri değilim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.