Ha caktim ben köfteyi sevgili @HolySpectre ve sevgili @Küboo .
Sorun olmazsa dogum günün ne zaman?
Ha caktim ben köfteyi sevgili @HolySpectre ve sevgili @Küboo .
7 martSorun olmazsa dogum günün ne zaman?
Balık burcu sezgileri denen bir şey var.7 mart
Sen de mi Nunu hanimcim?Balık burcu sezgileri denen bir şey var.
Büyülü gibi bir şey :O
Su an radarlar kapali holy beycigim.Sezgileriniz neler söylüyor @Süreyya hanım
Şartlar oldukça makûl gözüküyor bana uyar, sade olsunSu an radarlar kapali holy beycigim.
Daha kahve icmeliyiz.
Gormemisim iste, gorsem ohoooo@HolySpectre ifṣaliyorum şimdi buraya ilk geldigim zamanlar kahve fali bakıyorum deyip bana buraya foto paylastirdi, herkes gördü bi kendisi orali olmadi :* @Süreyya sende öyle yapma, kahve deyince heyecanlaniyorum 🥺
Kahve falindan hic anlamam küboo hanimcigim.@HolySpectre ifṣaliyorum şimdi buraya ilk geldigim zamanlar kahve fali bakıyorum deyip bana buraya foto paylastirdi, herkes gördü bi kendisi orali olmadi :* @Süreyya sende öyle yapma, kahve deyince heyecanlaniyorum 🥺
Kahve falindan hic anlamam küboo hanimcigim.
Anladigim burc haritasi ve tarot.dd
Holi kahve fali mi biliyormus?
Bi yasaima daha girdim.s.s
Ay bugün okudum bunu başka bir şeyin bildiriminden açıldıSen de mi Nunu hanimcim?
Ühühühü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.