Hiç böyle düşünmemiştim 🤣🤣🤣Oğlak burcunun çok olması normaldir. 9 ay geriye gittin mi bahar ayları malum insanların kanı kaynıyor. Sonrası tabi oğlak burcu çok olur..
Bakış açısı..Hiç böyle düşünmemiştim 🤣🤣🤣
Bilmediğimiz yönlerini forumda keşfediyoruz kfjdkdBakış açısı..
Bunlar ince detaylar...Bilmediğimiz yönlerini forumda keşfediyoruz kfjdkd
Hiç burçlar hesaplarken bu insanların temeli ne zaman atılmış diye düşünmedim jfjdj
Şimdi burç sorduğumuzda aklımıza hep bu sey gelirse Yaa nolcakBunlar ince detaylar...
Temeller onemlidir. Yapiyi temel ayakta tutar. Belki de yanlis biliyoruzdur. Dogdugu zamam degildir mevzu belki...Şimdi burç sorduğumuzda aklımıza hep bu sey gelirse Yaa nolcak
Çok eskiye dayanıyor bir dönem okumustum ama kuş akıllı olduğum için unuttum 😅😅😅Bilmediğimiz yönlerini forumda keşfediyoruz kfjdkd
Hiç burçlar hesaplarken bu insanların temeli ne zaman atılmış diye düşünmedim jfjdj
Isin icinde sumerler varsa sakat. Bakildiginda modern dinlerin temelleri bile onlara dayaniyor...Çok eskiye dayanıyor bir dönem okumustum ama kuş akıllı olduğum için unuttum 😅😅😅
Bilinene göre astroloji ilk kez M.Ö. 3.000’lerde Mezopotamya’da ortaya çıkıyor. İlk astrologlar Sümerli rahipler.
Ben tamamen burç olarak bakmıyorum.Şimdi burç sorduğumuzda aklımıza hep bu sey gelirse Yaa nolcak
Yine yaktin içimiziBen tamamen burç olarak bakmıyorum.
Aileden sevgi gören biri ile görmeyen aynı olamaz. 🥲
Hayatta her şey geçiyor her yediğimiz kazık unutuluyor bir şekilde ama aile ölene kadar bizimle geliyor.Yine yaktin içimizi
😔
@Küboo duydun mu bakkBalik aslan
Onun hakkinda Su aralar Tek ilgilendigim paragraf;
.dddddd
Balık Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu
Aslan burcu için cinsellik çok önemlidir. Balık burcu içinse bunu içtenlik ve severek yapar. Balık kadını daha mütevazı ve uysaldır. Balık kadını için eşinin güçlü olması oldukça hoşuna gider. Aslan burcu erkeği de balık burcu kadını da romantik ve cinsel yönden arzuludur.
Evet Küboo hanimcim.Yoksa siz de mi?Aman tanrim @Süreyya yoksa bir Balik kadinimii 🤩🤩🤩
Evet Küboo hanimcim.Yoksa siz de mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.