Valla hepsini gömmüş ya
Yok be diri diri gömmüş beni 🤣Valla hepsini gömmüş ya
Dur bidaha okuym ya ne biliym ben eğlene eğlene okudum ya kovaya doğuş reklamı demişler ya ljkndslfgşjkdsg o ne yapsın kjndfgYok be diri diri gömmüş beni 🤣
Koçta bende koptum ondan olabilirBuna da gülemedim ya tamam komik ama ıhh yani koç en iyisiydi bence
Senin yorumlarla birlikte saha da efsane olduDur bidaha okuym ya ne biliym ben eğlene eğlene okudum ya kovaya doğuş reklamı demişler ya ljkndslfgşjkdsg o ne yapsın kjndfg
Balık okur musun @Küboo mm da uyanınca dinlesinBaşka isteyen oldu mu çok yorum birikmiş kaçırdım ki ben
Daha önümüzde başka burçlar var @Chen umudumuzu kaybetmeyelim🤭Kova da ve yay da aşiri sönük kaldı beni tatmin etmedi
İnsanoğlu da ne doymaz iyisini görünce diğerleri tatmin etmiyor fmfm
bi yumurta çok kötü ya sanki bence ben koptum ondan daha komik oldu ljknsdfgSenin yorumlarla birlikte saha da efsane oldu
Oku tekrardan 🤣
Balık devam ediyorum.
Bir süre yumurta yemem 🤣bi yumurta çok kötü ya sanki bence ben koptum ondan daha komik oldu ljknsdfg
Koç kadar güldürür umarımDaha önümüzde başka burçlar var @Chen umudumuzu kaybetmeyelim🤭
Balık gömmez ya zannetmemümidimiz baliga kaldi vhdbdbbf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.